Monday, 24 October 2016

Central Classics beurs 17 en 18 december

Centraal in Nederland
Central Classics beurs 17 en 18 december opnieuw 10.000 m2

Door de grote belangstelling van bezoekers en standhouders uit binnen- en buitenland krijgt de derde Central Classics beurs in Houten (bij Utrecht) weer 10.000 m2 beursvloer. Alle hallen van Expo Houten worden gebruikt.  

Central Classics biedt de bezoekers voor een tientje entree (dames en kinderen tot 12 jaar zijn gratis, parkeren is gratis) een mix van standhouders uit binnen- en buitenland, met de nadruk op motoren, bromfietsen en onderdelen. Je vindt er ook kleding, helmen, gereedschap, enz., maar er wordt op gelet dat het in verhouding blijft en liefst gespecialiseerd zodat er een gevarieërd aanbod is. Verder zijn er weer mini-colleges met diverse onderwerpen, gegeven door liefhebbers voor liefhebbers. 


Central Classics biedt voor standhouders een centraal in het land gelegen beurs met bezoekers uit alle windstreken, ook van over de grens. En voor de bezoekers vanuit het hele land is het een prima mogelijkheid om op rijdbare afstand klassieke motoren en bromfietsen te zien én andere liefhebbers te ontmoeten. Er zijn gratis parkeerplaatsen, er is een fraai restaurant en aangezien de Central Classics beurs het weekend  voor de Kerst plaats vindt zal de Kerstsfeer niet ontbreken. Allemaal ingrediënten voor een mooi beursweekend!

Clubstands
Uiteraard zullen ook de diverse clubs met hun klassieke tweewielers niet ontbreken. Inmiddels zijn de motorclubstands goed voorzien, van de bromfietsclubs kunnen er -gratis!- nog een paar bij, maar wees snel. Dus kom op bromfietsliefhebbers, en stuur een mailtje naar de organisatie. Alle info op de website www.centralclassics.nl.

Zelf wat verkopen?
Gewoon proberen! Ondanks dat de hallen zo goed als vol zitten zijn particuliere verkopers meer dan welkom. Meld je aan voor een stand, zolang de motoren en bromfietsen maar van voor 1980 zijn of de onderdelen bedoeld voor motoren en bromfietsen uit die periode. Heb je vragen, stuur een mailtje en Central Classics  begeleidt waar nodig. 

De beurs wordt op 17 en 18 december gehouden in Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten. Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.CentralClassics.nl, telefoon 0031 (0)6 305 425 28.

No comments:

Post a Comment