Monday, 22 August 2016

Open Dag Short Cut Choppers

Open Dag Short Cut Choppers

De jaarlijkse Open Dag van Short Cut Choppers – Kustom Korner, Led Sled en Kustom Bart, die samen in één pand de mooiste kustom kreaties waarmaken, had ook ditmaal veel aanloop. Mooi weer zorgde voor veel motoren op de stoep, Amerikaanse custom cars  die hun ‘mucle’ ingewanden trots lieten zien en veel bezoekers. Diverse standhouders waaronder Marcel – Millers Upholstery waren present. Martijn Krabman was aan het pinstripen en ook Captain Kahuna’s Woodworks was aanwezig. 

Binnen, bij de Tikibar en buiten waar de vette worstenbakkerij was, werden de dorst en honger gestild met hapjes en drankjes .
 In de werkplaats was ruimte gecreëerd om de liveband een gezellig deuntje te laten spelen en ondertussen naar alle naar alle projecten kijkend waar de heren mee bezig zijn, blijkt duidelijk dat Tjeerd, Bart en Rob kreatief kustomizen hoog in het vaandel hebben. 


Kustom Bart

Tjeerd - Short Cut Choppers

Rob - LedSled Customs

Weinig bolt-on, maar juist veel handmade, one-off onderdelen en kwalitatief hoogstaand spuitwerk met aparte designs is waar ze hier van houden, waardoor de motoren die door hen gebouwd zijn een unieke uitstraling hebben!Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa

No comments:

Post a Comment