Wednesday, 27 July 2016

Harley Dag Good Fellas Rotterdam AFGELAST

Harley Dag Good Fellas Rotterdam 2016 AFGELAST

Goedemorgen mijnheer Aboutaleb,

zojuist een telefonisch onderhoud gehad met uw medewerkster afd. vergunningen mevr. J.A.J Virginie deze deelde mij mede dat de vergunning aanvraag van Harley Davidson Club GoodFellas als negatief afgedaan is en dat er dus geen vergunning verleend gaat worden .

dit verbaasd ons ten zeerste zeker nadat ik vorige week nog een gesprek heb gehad met de wijkagent van ons district en een van uw medewerkers die de 1 % clubs doet volgens zijn zeggen dhr Cees van Eymeren ,na dit gesprek waarin ik nogmaals uitleg had gedaan over de extra maatregelen die we genomen hebben om het evenement goed te laten verlopen, deden beiden de toezegging om gunstig te adviseren wat in de vorige 5 jaren ook is gebeurt ,daarbij komt dat er op ons evenement nog nooit iets is gebeurd.
Vorig jaar waren er onverwachts veel Mc leden die in Breda waren en daar weggestuurd werden ook toen was er een gemoedelijke sfeer, ondanks dat er zichtbaar geen politie was want die waren in staking.

Na mijn gesprek met de politie 2 mnd geleden hebben we wederzijds afspraken gemaakt en deze zijn ook besproken bij de afdeling vergunningen verder heb ik afspraken kunnen maken met de heren van de Hell Angels dat die maar met 3 man zouden komen en zouden verdwijnen als er sprake zou zijn als er Mongols Mc ers onderweg mochten zijn, tevens heb ik in Woerden met de mensen van Satudarah gesproken ,de grote mannen van deze club zitten bij een event op Bali en het restant gaat naar het Swaku festival in de Bijlmer ook hun afvaardiging zal hooguit 4 man zijn ,tevens zijn de meeste Mc ’s in Belgie Leopoldsburg dus rust in Rotterdam.
Uw afdeling Politie heb ik van dit alles op de hoogte gebracht en de betreffende ``````````mc ’s  weten dit.

Mijnheer Aboutaleb wij hebben Landelijk 435  leden  over verschillende chapters verdeelt er is bij geen van onze chapters in de 9 jaar dat we bestaan iets gebeurd.
435 leden waarvan 35 dames
96 % van onze leden werken en betalen belasting.
33 % van de 96 % is ondernemer
U begrijpt dus dat er aan onze vereniging niets of weinig mankeert en mochten leden Mc gedrag vertonen wordt hun lidmaatschap op gezegd en daarom mijnheer 
Aboutaleb hebben wij de leukste club van Rotterdam op Feyenoord na ,wij houden onze club Clean.

Daarom is het voor ons onacceptabel dat U en de nationale politie onze Harley Familie dag die voor de 6e keer gehouden zou worden om vage redenen afgelast.
Wij verzoeken U dan ook dringend om een gesprek op zeer korte termijn ,want U begrijpt dat op zo een korte termijn een evenement afgelasten geen pretje is en onze leden zullen zich ook niet onbetuigd laten en we hebben de nodige kosten gemaakt die ook voldaan dienen te worden door onze club.
Wij zijn toch de Stad van de opgestroopte mouwen met aan het hoofd de Sterkste Burgemeester van Nederland ?

met vriendelijke groet,

Lou de Jager 
supervisor H.D.C. GoodFellas Rotterdam
06 53300991

No comments:

Post a Comment