Thursday, 26 May 2016

Test ride an Indian – get a free limited edition Chief Dark Horse poster

Limited Edition Chief Dark Horse Poster 

Maak een proefrit op een Indian – 
en krijg een limited edition Chief Dark Horse poster 

Iedereen die deze maand een testrit gaat maken op een motorfiets van Indian Motorcycle 
bij hun regionale dealer, krijgt nu een gratis limited edition Chief Dark Horse poster 
(zo lang de voorraad strekt).
De poster is ontworpen door stencilartiest Mathew Curran die door allerlei kaarten te scheuren en in elkaar te schuiven in verschillende lagen die hij vervolgens in verschillende lagen overspuit met verf, laat hij het silhouette ontstaan van een Chief Dark Horse. 
Kijk de video om te zien hoe Mathew te werk gaat:


Het modellengamma voor 2016 bestaat uit acht typen Indians in vier categorieën: 
Midsize, Cruiser, Bagger en Touring.
De drie nieuwste modellen van Indian voor 2016 zijn de Scout Sixty (Midsize), 
de Springfield (Bagger) en de Chieftain Dark Horse (Bagger).

Testritten kunnen worden geboekt via de Indian Motorcycle website of direct via de dealer.
Voor een totaaloverzicht van het Indian modellengamma: http://www.indianmotorcyclebenelux.com

Test ride an Indian – get a limited edition Chief Dark Horse poster
###
OVER MATHEW CURRAN
Dankzij zijn internationale roots, is Mathew Curran in staat geweest een heel eigen, persoonlijke stijl te ontwikkelen die gebruikt maakt van zo’n vijf verschillende technieken. Over een periode van circa tien jaar, heeft Mathew de straat- en hip-hop-cultuur vertaald naar stencilwerk.
Curran is geboren in Northamptonshire (Engeland) in 1979 en verhuisde als tiener naar de V.S. De belangrijkste invloed in zijn jonge jaren was de Amerikaanse skateboardcultuur met zijn
rauwe, ongebreidelde energie. Na een kunstopleiding aan de UNC in Greensboro, ontwikkelde Curran zijn techniek op basis van hout, spuitverf en inkt. Hij begon ook te experimenteren met nieuwe onderwerpen, zoals verstoorde figuren en industriële onderwerpen. Dit alles gecombineerd met een urban street-art stijl.
Via zijn stencilkunst kon Curran het best de spanning en de energie van de straat overbrengen, zodat hij na zijn opleiding enkele jaren wijdde aan het ontwikkelen van een eigen stijl, gebaseerd op krachtige lijnen en een subtiel gebruik van achtergrondkleuren. Door persoonlijke ervaringen te combineren met deze technieken, kan Curran de energieke stijl loslaten op ongeacht welk onderwerp. Zijn werken hangen in galeries van Engeland tot Tokio. 

###
OVER INDIAN MOTORCYCLE®
Indian Motorcycle, een 100% dochteronderneming van Polaris Industries Inc. (NYSE: PII), is Amerika’s eerste motorfietsbouwer. Het in 1901 opgerichte Indian Motorcycle veroverde de harten van motorrijders over de hele wereld als legendarisch Amerikaans motormerk, door onder andere sensationele successen in de racewereld, briljante uitvindingen, talloze innovaties en een echte technische pioniersgeest. Deze erfenis en de daarmee verbonden passie leeft voort in de nieuwe richting van dit iconische merk. Meer informatie vindt u op  www.IndianMotorcycle.com.

No comments:

Post a Comment