Tuesday, 17 May 2016

19-21 August - Rockin' At The Drive-in Barn 2016

Rockin' At The Drive-in Barn 2016 - #11

Op vrijdag(avond) 19, zaterdag 20 en zondag 21 augustus is Schijndel weer even Rock & Rollhoofdstad. Dan vindt namelijk alweer de elfde ‘Rockin’ at the Drive-in Barn’ plaats. Een weekend van gezelligheid voor liefhebbers van Rock & Roll, jaren 50 muziek, Hot Rods, auto’s en motoren van voor 1965 en klassieke café racers.
  De autoshow wordt verzorgd door autoclub “The Smoggers” vandaar dat dit onderdeel de naam Smogville heeft gekregen. Tijdens het drie daags festival hebben de eigenaren van klassieke café racers en auto’s & motoren van voor 1965 gratis toegang. Een weekendkaartje kost 30 euro, de camping is gratis. Dagkaarten zijn ook mogelijk.
1965 en ouder
De Drive-in Barn is jaarlijks event voor klassieke café racers, auto’s en motoren uit 1965 en ouder. Ontstaan in Oost Eekloo België en sinds een aantal jaren geland in Schijndel. Dit had vooral te maken met de grootte van het terrein te maken.
 In de loop van de jaren is er steeds meer lifestyle op het event gekomen met de bijbehorende muziek. Na elf jaar is de Drive-in Barn uitgegroeid tot een van de meest internationale Rockabilly events in Nederland en België. De bezoekers, auto’s en motoren komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België, Duitsland, Frankrijk en Engeland. 

Hal 
Op de Drive-in Barn kan je de prachtige auto’s en motoren bewonderen. Op zaterdag en zondag is de hal geopend en staan staan daar de mooiste voertuigen uitgestald, is er een markt (van snuisterijen, kleding tot meubels en tattoos), zijn kunstenaars (bijv. Pinstripers) aan het werk en kan er gedanst worden op live muziek of de muziek van DJ’s. Buiten staan de klassieke voertuigen van de dagbezoekers. 


Rockabillymuziek
Dit jaar komt er weer een internationale keur aan Rockabillymuziek naar de Drive-in Barn. Wat te denken van Gizelle & The Jetsetters (USA), Big Sandy & The Fly Rite Boys (USA), Knocksville (UK). Barny and the Rhythm All Stars (F), Lil’ Sal & The Wildtones (NL), Shorty and his Racketeers (B), Matt & The Peabody Ducks (SP), Black River Four (NL), Aloha Sluts (NL), The Rusty Nails (B) Toegang
De toegang kost op vrijdag 15 euro, zaterdag 20 euro en op zondag 10 euro. Een kaartje voor het hele weekend kost 30 euro. 
Het adres van de Drive-in Barn is Manege Molenheide, De Heijkampen 7, 5482 ZR Schijndel. Meer informatie is terug te vinden op de website: www.driveinbarn.nl.

No comments:

Post a Comment