Monday, 25 April 2016

Grand Opening Wrench Kings Bilthoven

Wrench Kings – Grand Opening
Lang en hard is er gewerkt aan het nieuwe onderkomen in Bilthoven van Wrench Kings. Zaterdag 23 april jongsleden was het dan zover, de Grand Opening werd feestelijk gevierd in het nieuwe pand aan de Staalweg in Bilthoven. Vanaf drie uur ’s middags liep het algauw vol en voor de deur stond een lange rij motoren van bezoekers die gelukkig goed weer hadden getroffen.


Bram en Joost - The Wrench Kings
Glunderend namen Bram en Joost de felicitaties en cadeaus in ontvangst en lieten trots hun bedrijf Wrench Kings aan iedereen zien. Terwijl genoten werd van drankjes en hapjes namen we een kijkje in de zaak. 


Er is veel hout gebruikt in de zaak


Veel hout creëert een warme sfeer, waar in de verschillende ruimtes aan de motoren wordt gewerkt. “Eerst gaat de motor de brug op, daar wordt ie gestript en vervolgens sorteren we alle onderdelen uit; wat gestraald, gepoedercoat of gespoten moet worden, wat weg kan, of wat eerst gemodificeerd dient te worden, “zo legt Joost uit, “Het leuke is dat we hier alles zelf doen, dus ook poedercoaten en spuiten. Zo houden we alles zelf in de hand en kunnen we snel op speciale wensen van de klant inspringen.” 

In aparte ruimtes worden de motoren weer opgebouwd. Joost is vooral van het sleutelwerk, Bram doet hoofdzakelijk de rest van alle bezigheden bij Wrench Kings.
Naast sleutelen is bij Wrench Kings ook alles van CafeRacerOnderdelen.nl verkrijgbaar en de collectie van RevIt! heeft er een eigen kledinghoek. Leuke en aparte onderdelen, maar ook helmen en dergelijke zijn op voorraad en het specialisme van Wrench Kings is om kwalitatief zeer hoogwaardige
motoren te bouwen met een eigen, unieke en exclusieve uitstraling.

Rev It! kledinghoek
Met buiten een lekkere BBQ en ’s avonds nog een spetterend optreden van een leuke band, was de opening een groot succes. Bram en Joost, veel succes met Wrench Kings! Binnenkort lees je op onze site een uitgebreid verslag van de Wrench Kings 

Ook een kijkje nemen en ondertussen bakkie doen? Het kan bij Wrench Kings:
PC Staalweg 50, 3721TJ Bilthoven
www.wrenchkings.com E-mail: info@wrenchkings.com
Tel. +31 6 2844 0135 (Bram) / +31 6 1610 8272 (Joost)
Openingstijden Wrench Kings:
Maandag t/m vrijdag 10:00 - 18:00 en in de weekends op alleen op afspraak

Bekijk alle 100 foto's van de Wrench Kings Grand Opening op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2016
No comments:

Post a Comment