Tuesday, 29 March 2016

Shaka Ponk headliner op Harley-Davidson Euro Festival

Shaka Ponk headliner op Harley-Davidson Euro Festival

Rijswijk, 29 maart 2016 – Harley-Davidson® Europa presenteert Shaka Ponk (SHK PNK) als headliner op het Harley-Davidson Euro Festival. Na twee albums in een jaar – The White Pixel Ape en The Black Pixel Ape – en een tour van honderd dagen is Shaka Ponk nog lang niet uitgespeeld: de experimentele Franse rockband beklimt samen met mascotte Mr Goz het hoofdpodium van het festival voor een knallende mix van rock, hiphop, funk en elektronica. De tiende editie van het Euro Festival vindt plaats van 28 april tot 1 mei 2016 in Grimaud, Zuid-Frankrijk, en geldt als een van de grootste en best bezochte Harley-festivals van Europa. Naast Shaka Ponk staat ook rocklegende Europe op de indrukwekkende muzikale line-up.


Het Euro Festival 2016 heeft naast de muziek een stampvol programma. Er is een Custom Bike-show en de nieuwe Dark CustomTM-zone. Ook vind je er de nieuwe Harley-Davidson Low Rider® S, de Fat Boy® en de Softail Slim® S, de vernieuwde Iron 883TM en de Forty-Eight®. Je kunt er ruige proefritten maken in een Jeep of je favoriete Harley uitproberen tijdens een
tour door de omgeving. Verder vind je er Authorized Harley-Davidson-dealers, Harley Owners Group chapters, officiële Harley-Davidson-merchandise en nog veel meer moois, leuks en lekkers. Natuurlijk is dit Harley-Davidson-evenement niet compleet zonder de ride-out – waar duizenden Harley-rijders voor één middag heersen over de Franse Riviera. 

Het Euro Festival is de kick-off van Harley-Davidson’s drukke Europese evenementenkalender voor 2016. Vorig jaar werd het festival bezocht door 18.000 Harley-Davidson-fans en de populariteit blijft groeien. Het festival staat voor vakantiesfeer, goede muziek, lekker eten en drinken, en natuurlijk: waanzinnige motoren. In de omgeving zitten talloze restaurants, bars, nachtclubs en stranden en – niet onbelangrijk – er liggen prachtige kustwegen met adembenemende uitzichten, perfect voor eindeloos touren. 

Ga voor meer informatie en tickets naar 
http://harley-davidson-eurofestival.com/EUROFESTIVAL/

No comments:

Post a Comment