Wednesday, 17 February 2016

Wereldprimeur Victory Octane op Motorbeurs 2016

Victory Octane wereldprimeur op Motorbeurs 2016

Alphen a/d Rijn – 17 februari 2016 – Victory Motorcycles brengt met de gloednieuwe Victory Octane een wereldprimeur naar de  Motorbeurs. Vrijdag 19 februari om 15.00u, gelijktijdig met de onthulling in de VS, wordt ook in Utrecht het doek van deze nieuwe motorfiets getrokken. De Victory Octane luidt voor het merk een heel nieuwe periode in. Victory is te vinden op stand 12.C110.

De Victory Octane wordt gebouwd rond de nieuwe vloeistofgekoelde 1200cc V-twin motor die werd gebruikt in de Project 156 concept die meestreed in de Pikes Peak International Hillclimb in juni van afgelopen jaar. 

De Motorbeurs vindt plaats in Jaarbeurs Utrecht, 18 tot en met 24 februari.
---------------------------------------------------------------------------------------------

OVER VICTORY MOTORCYCLES® 
Victory Motorcycles ontwerpt, ontwikkelt en bouwt een complete lijn cruisers, baggers en touring motorfietsen. Elke Victory levert een combinatie van performance, comfort, stijl en betrouwbaarheid. De eerste Victory zag het levenslicht op de ‘Fourth of July’ van 1998, in Spirit Lake, Iowa, waar nog steeds alle Victory’s worden geproduceerd. Informatie over Victory motorfietsen, kleding en accessoires is te vinden op www.VictoryMotorcycles.com. No comments:

Post a Comment