Friday, 12 February 2016

Kawasaki Vulcan S SE en handgemaakte Vulcan S Café Racer op MOTORbeurs Utrecht

Kawasaki Vulcan S SE op MOTORbeurs Utrecht

Kawasaki zal als snelst groeiende motormerk van Nederland weer groots aanwezig zijn op MOTORbeurs Utrecht met een megastand van maar liefst 750m2! In 2015 stal Kawasaki de show tijdens de MOTORbeurs door de spectaculaire, 326pk Ninja H2R op een rollenbank te starten. 

Vulcan S Café Racer

Dit was zo succesvol dat consumenten zelfs op de motoren van concurrerende merken stonden om dit spektakel maar niet te missen. Zoals te verwachten kan Kawasaki deze stunt nooit herhalen, de brandweer, politie en natuurlijk alle concurrenten zagen dit allemaal helaas niet meer zitten. Om het MOTORbeurs succes van 2015 te evenaren zou Kawasaki een Boeing 747 moeten starten (Kawasaki is een key-producent voor dit vliegtuig) en dat gaat in Utrecht echt niet. Uiteraard zijn we er wel met alle nieuwe 2016 Kawasaki modellen, zoals de nieuwe Vulcan S SE, die dankzij ERGO-FIT voor iedereen de perfecte rijpositie biedt.een schitterende handgemaakte Vulcan S Café Racer en een uitgebreide Kawasaki Shop met de mooiste kleding en merchandise. 

Henk Salomons, Kawasaki Motors Europe:
"Het gaat goed met Kawasaki, in 2015 waren we het tweede jaar op rij het snelst groeiende merk van Nederland en zijn we op een 3e plek geëindigd. In 2016 hebben we nu al een vliegende start gemaakt en lopen we een ongelooflijke 90% voor op afgelopen jaar! Kawasaki wil graag al haar fans uitnodigen om de 2016 modellen te komen bewonderen.”No comments:

Post a Comment