Thursday, 4 February 2016

Indian Motorcycle en Victory Motorcycles op MOTORbeurs 2016

Indian Motorcycle en Victory Motorcycles 
pakken uit op MOTORbeurs 2016

Indian Motorcycle en Victory Motorcycles pakken uit op de MOTORbeurs (Jaarbeurs Utrecht, 18 tot en met 24 februari). Zo wordt onder andere het nieuwste lid van de Amerikaanse familie, de Indian Scout Sixty, aan het publiek gepresenteerd. 


De gloednieuwe Indian® Scout™ Sixty is perfect gebalanceerd en licht van gewicht. De zwarte vloeistofgekoelde V-Twin motor met een inhoud van 60 cubic inch, geeft een soepel en doseerbaar vermogen. De Scout Sixty is verkrijgbaar vanaf € 13.999.


Maar ook Victory laat wat moois zien. Naast het modellengamma, is de Captain America Streettracker te bewonderen op de stand. Wall of Death
Tevens staat de spannende steile wand, ook wel Wall of Death genoemd, dit jaar weer op de stand. Rijder Jan Laurens en zijn team laten hun kunsten zien op de 600cc Indian Scouts uit 1924 en 1925 op de steile wand uit 1937. Een aantal keer per dag mogen bezoekers bovenop de ton om de kunsten van het team te bewonderen. 
Indian en Victory zijn te vinden op stand 12.C110.

OVER INDIAN MOTORCYCLE®  
Indian Motorcycle, een 100% dochteronderneming van Polaris Industries Inc. (NYSE: PII), is Amerika’s eerste motorfietsbouwer. Het in 1901 opgerichte Indian Motorcycle veroverde de harten van motorrijders over de hele wereld als legendarisch Amerikaans motormerk, door onder andere sensationele successen in de racewereld, briljante uitvindingen, talloze innovaties en een echte technische pioniersgeest. Deze erfenis en de daarmee verbonden passie leeft voort in de nieuwe richting van dit iconische merk. Meer informatie vindt u op  www.IndianMotorcycle.com.


OVER VICTORY MOTORCYCLES® 
Victory Motorcycles ontwerpt, ontwikkelt en bouwt een complete lijn cruisers, baggers en touring motorfietsen. Elke Victory levert een combinatie van performance, comfort, stijl en betrouwbaarheid. De eerste Victory zag het levenslicht op de ‘Fourth of July’ van 1998, in Spirit Lake, Iowa, waar nog steeds alle Victory’s worden geproduceerd. Informatie over Victory motorfietsen, kleding en accessoires is te vinden op www.VictoryMotorcycles.com. 


No comments:

Post a Comment