Thursday, 17 December 2015

7.000 euro voor Make-A-Wish door Harley Owners Group Benelux

7.000 euro voor Make-A-Wish dankzij maandenlange inzet Harley Owners Group Benelux 

Rijswijk, 17 december 2015 – Begin 2015 ging de Harley Owners Group® (H.O.G.) Benelux, een onderdeel van Harley-Davidson® Benelux bv, een partnership aan met Make-A-Wish. Het doel: een bijdrage leveren aan de vervulling van de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Om dit te realiseren, organiseerden H.O.G. Benelux en de regionale Chapters het afgelopen motorseizoen diverse evenementen om geld in te zamelen. Met enige trots overhandigden H.O.G. Benelux en Harley-Davidson Benelux het resultaat van hun maandenlange inzet – een cheque van 6.846,10 euro – aan Make-A-Wish. 
Het bedrag werd onder andere ingezameld tijdens twee Open House Weekends, een Street Party en een Charity Run, en door het bakken van wafels en het organiseren van barbecues. Tijdens deze activiteiten – die passen binnen de familiegerichte filosofie van de H.O.G. – werkten alle Benelux Chapters fanatiek samen om hun gezamenlijke doel te realiseren: zieke kinderen in de Benelux een onvergetelijke dag bezorgen. De overhandiging van de cheque vond plaats tijdens de jaarlijkse vergadering van bestuursleden van alle Benelux H.O.G. Chapters in Rockanje, Nederland. Rende Oudhof, Accountmanager van Make-A-Wish Nederland, nam de cheque in ontvangst en gaf een presentatie over Make-A-Wish en de acties die de stichting organiseert.  


“Voor kinderen met een levensbedreigende ziekte bestaat het leven vaak uit angst, zorgen en ziekenhuisbezoeken. Om te zorgen dat deze kinderen weer even kind in plaats van patiënt kunnen zijn, vervullen wij hun liefste wensen. Daarvoor zijn we afhankelijk van de bijdragen van partijen als Harley-Davidson Benelux. We zijn ontzettend blij dat we kinderen dankzij deze samenwerking een onvergetelijke dag kunnen bezorgen – misschien wel op een heuse
Harley-Davidson”, aldus Oudhof. 


Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux: 
“Naast het genieten van een gezamenlijke passie – Harley-Davidson-motoren – vindt de H.O.G. het erg belangrijk om de club te gebruiken voor positieve doeleinden. Daarom steunt de H.O.G. Benelux Charity elk jaar één speciaal goed doel, en dit jaar viel onze keuze op Make-A-Wish. Harley-Davidson en Make-A-Wish vinden elkaar in beleving. Motorrijders hebben een passie voor avontuur op de bike, en kinderen beleven dankzij Make-A-Wish een dag om nooit te vergeten. We vinden het geweldig om via deze samenwerking ons steentje bij te dragen en hebben daarom besloten Make-A-Wish ook in 2016 te steunen.” 
 

No comments:

Post a Comment