Thursday, 24 December 2015

29 DECEMBER ONDERDELENMARKT BIJ O.I.T. HARLEY-DAVIDSON IN BREDA

~ DINSDAG 29 DECEMBER ONDERDELENMARKT 
BIJ O.I.T. HARLEY-DAVIDSON IN BREDA~


~ DINSDAG 29 DECEMBER ONDERDELENMARKT ~

 "BESTE RELATIE,
DE KERSTDAGEN STAAN VOOR DE DEUR EN HOPELIJK DAT HET VOOR IEDEREEN HEEL GEZELLIG MAG GAAN WORDEN. DAAROM ZIJN WIJ T/M MAANDAG 28 DECEMBER OOK GESLOTEN MAAR GAAN OP DINSDAG 29 DECEMBER GEWOON WEER OPEN. OP DEZE DAG STARTEN WIJ OM 9.00 MET ONZE BEKENDE ONDERDELENMARKT IN DE WERKPLAATS. GEZELLIG SNUFFELEN TUSSEN GEBRUIKT EN NIEUWE ONDERDELEN, ACCESSOIRES ZOALS B.V. TASSEN, ZADELS, WINDSHIELDS, UITLATEN, VELGEN, BANDEN KORTOM TE VEEL OM OP TE NOEMEN. GEZELLIG BAKKIE EN BIJKLETSEN IN DE SHOP / SHOWROOM. 

VANAF 12.00 SERVEREN WIJ JE GRAAG EEN LEKKERE KOM SNERT.......DUS, GA ER MAAR WEER EENS LEKKER OP UIT EN WIJ ZIEN JE GRAAG DINSDAG A.S.. 
TEAM O.I.T. BREDA"
~ DINSDAG 29 DECEMBER GEREEDSCHAP MET FIKSE KORTING ~


 TIJDENS DE ONDERDELENMARKT HEBBEN WIJ OOK 2 KRAMEN MET HBM GEREEDSCHAPPEN TEGEN SPECIALE PRIJZEN ZOALS B.V. GEREEDSCHAPOPZETKASTEN, MOTORHEFTAFELS / LIFTEN, DOPPEN- TAP- EN SNIJSETS, OLIEOPVANGBAKKEN, DIV. LUCHTGEREEDSCHAP, STEEK- RINGSLEUTELS, BITSETJES, TANGEN ETC. ETC. ETC.. LAAT JE VERBAZEN DAT GOED GEREEDSCHAP VOOR JE HARLEY ZEKER NIET DUUR HOEFT TE ZIJN. LET OP....DEZE KORTINGEN GELDEN ALLEEN OP DINSDAG 29 DECEMBER. 

No comments:

Post a Comment