Tuesday, 17 November 2015

Andre Smetsers winnaar ‘King of all Test Rides’-wedstrijd Harley-Davidson

Nederlander winnaar ‘King of all Test Rides’-wedstrijd 
van Harley-Davidson

Winnaar mag in VS eigen droombike creëren met hoofdstylist van Harley-Davidson

Rijswijk, 17 november 2015 – De Nederlander Andre Smetsers is de winnaar van de ‘King of all Test Rides’-wedstrijd die Harley-Davidson organiseerde in Europa en Afrika. Smetsers wint een bijzondere prijs: een volledig verzorgde reis naar de Verenigde Staten om daar zijn eigen customized Dark Custom™-motor te ontwerpen in samenwerking met Dais Nagao, senior industrieel ontwerper bij Harley-Davidson. 
Tienduizenden rijders in heel Europa en Afrika deden mee met de ‘King of all Test Rides’-wedstrijd door in september en oktober 2015 simpelweg een proefrit te maken met een van de Harley-Davidson® Dark Custom™-modellen.

Smetsers mag een keuze maken uit alle Dark Custom-motoren en dat model samen met Nagao customizen tot zijn droombike. Na de styling wordt de motor gebouwd door Central Harley-Davidson in Veghel.

Ook bij de prijs inbegrepen is een VIP-trip voor twee personen naar Milwaukee, waar de roots van Harley-Davidson liggen. Daar bezoekt Smetsers het Harley-Davidson-museum. Daarvoor reist hij af naar Californië, waar hij de beschikking heeft over een motor en een tour krijgt door de Custom Culture-scene in Los Angeles. 

Smetsers boekte en maakte een proefrit op een Forty-Eight® Dark Custom-motor bij de Harley-Davidson-dealer in Veghel, Central Harley-Davidson. Smetsers: “Echt geweldig, dit had ik nooit verwacht. Een motor winnen die ik helemaal zelf mag stylen en customizen, én een reis naar de VS – ongelofelijk.”

Voor 2016 bevestigt Harley-Davidson zijn leiderschap in customization van motoren met de presentatie van opgefriste Dark Custom-modellen en performance- en stylingupgrades over de gehele lijn.

No comments:

Post a Comment