Tuesday, 22 September 2015

Ducati Diavel Carbon 2016

Ducati Diavel Carbon 2016 
De evolutie van de Diavel familie gaat door
Geavanceerde materialen en afwerking voor de nieuwe Diavel Carbon
De 2016 versie onderscheidt zich door vernieuwde uitlaat, wielen en zadel


Borgo Panigale (Bologna), 21 september 2015 – Voorafgaand aan de EICMA 2015 waar de nieuwe modellen voor 2016 worden onthuld, presenteert Ducati de nieuwe kleurstelling van de Diavel Carbon. De motor, die vanaf oktober 2015 beschikbaar is voor het publiek, is agressiever en verfijnder dan ooit, dankzij de gloednieuwe kleurstelling en een reeks van nieuwe technische en esthetische kenmerken. 


De Diavel is een unieke, onderscheidende, innovatieve en statige motor. Gesterkt door een stijl die letterlijk de motorfiets community over de hele wereld heeft overwonnen, welke een nieuwe
wereld heeft geopend voor het Ducati merk. 
Gespierd en met een sterke aanwezigheid, domineert de Diavel de weg, terwijl deze net zo licht van gewicht en wendbaar is als de andere Ducati modellen. 

Het nieuwste generatie Testastretta 11° Dual Spark motorblok met ABS, Ducati Traction Control, Ducati Riding Modes en typische Ducati wendbaarheid, garandeert een spannende, maar veilige rijervaring. Zijn 162 pk en gewicht van slechts 205 kg, samen met het exclusieve ontwerp, maken de Diavel een comfortabele en sportieve  motorfiets. 


De nieuwe Asphalt Grey kleur die deze nieuwe 2016 versie karakteriseert, is elegant in balans met het zichtbare carbon, de rode strepen en de Dark Chrome lak op het frame. De exclusieve gesmede velgen met zichtbare machinale afwerking, versterken het gespierde ontwerp van de motor. Andere nieuwe kenmerken van de 2016 versie van de Diavel Carbon zijn de uitlaatbochten met Zircotec keramische coating. Dit type coating maakt het uitlaatsysteem geraffineerder; het systeem is ook uitgerust met geborstelde RVS uitlaat covers. Daarnaast is de motor uitgevoerd met een geheel opnieuw ontworpen zadel met een nieuwe en exclusieve afwerking. 

Naast de nieuwe Carbon versie, is de Diavel ook verkrijgbaar in een totale Dark Stealth versie, met een matzwarte tank en een zwart frame en wielen. No comments:

Post a Comment