Friday, 21 August 2015

HDCZ Swapmeet/Onderdelenbeurs Zwolle

Eerste HDCZ Swapmeet/Onderdelenbeurs 18 oktober in Zwolle

Zondag 18 oktober 2015 is het dan eindelijk zover.. de eerste HDCZ Swapmeet/Onderdelenbeurs! Van 10:00 uur tot 17:00 uur kun je je motoronderdelen, motorfietsen, kleding en parafenelia kwijt op het terrein van de Harley-Davidson Club Big V-Twins Zwolle.  Alle merken Amerikaans en Engels van alle jaren en klassiek Japans (tot +/- 1980) zijn welkom op de kramen.  Als je je wilt aanmelden als standhouder om je spullen te komen verkopen staat hieronder alle info die je nodig hebt. 


Het grootste deel van de Swapmeet zal buiten het clubhuis gehouden worden, maar in het clubhuis is zeker ook nog een en ander te zien. Er zijn stevige kramen van 4 meter met zeil beschikbaar. Nou is 4 meter een hoop om te vullen, daarom kun je vanaf 2 meter een halve kraam huren. Dit kost je slechts 5 euro. Voor dit kleine bedrag sta je achter een kraam van 2m x 1m, onder zeil. Wil je de hele kraam huren dan kan dat natuurlijk ook. Op het terrein om het clubhuis kunnen we maximaal 15 kramen (4m) neerzetten. Je mag ook vanuit de koffers van je motorfiets verkopen. 

In het clubhuis willen een kleine motorshow houden. Geen jury, geen prijzen, alleen maar brommers kiek'n. Heb je een bijzondere motorfiets die je die dag wilt showen, laat het ons weten!  Heb je interesse en wil je je aanmelden als standhouder, of wil je meer info, neem contact op via info@bigvtwins-zwolle.com of clubblad@bigvtwins-zwolle.com.  

No comments:

Post a Comment