Monday, 13 July 2015

Harleydag Woerden 2015

15-Jarig Jubileum Harley-Dag Woerden

Volgens velen de leukste en gezelligste Harleydag van Nederland, Woerden vierde groots haar vijftienjarig jubileum onder een stralende zon.Al vroeg werd het bekende ‘Exercitieveld’ in Woerden overspoeld met motorliefhebbers. Harley Dag Woerden is een begrip en elk jaar weet de organisatie er weer iets leuks, en iets anders dan andere jaren van te maken. Livemuziek, Dynoruns, eten, drinken en boogschieten, het zijn maar enkele van de highlights tijdens Harleydag Woerden 2015.
Vijftien jaar Harleydag Woerden werd  dan ook een groot gezellig feest, met als een van de topattracties de Wall of Death van Henny Kroeze. Speciaal voor deze dag was dochter Kim Kroeze uit Aruba waar zij werkzaam is, naar Nederland overgekomen om samen met haar vader een spectaculaire Steile Wand show te geven. Henny en Kim, voor zover bekend het enige ‘vader en dochter’ Wall of Death team ter wereld, gaven op hun oude, twintigerjaren Indians
elk uur een zinderende show, prachtig!

In de schaduw parkeren was voor velen een slimme keuze, de weg om het veld stond begin van de middag dan ook tjokvol met Harley’s en andere merken motorfietsen die de vijftiende Harleydag Woerden kwamen bezoeken. Het veld zelf werd ook algauw goed gevuld en er was meer dan genoeg te zien en te beleven op Harleydag Woerden 2015.  
Tientallen bikerstandjes stonden er en voor de kids was er een springkussen. H-D Amsterdam had een grote stand waar de nieuwste H-D’s te zien waren. Op het grote terras werd gezellig gekletst en koele drankjes werden gulzig naar binnen geslobberd. Harleydag Woerden, het was weer een heerlijke dag, bedankt!

Tekst & fotografie Onno “Berserk” Wieringa

Binnenkort een uitgebreide reportage in Bigtwin Magazine!

Kijk voor alle 100 foto’s van Harleydag Woerden 2015 op www.madnessphotography.nl bij Photo Galleries 2015 

No comments:

Post a Comment