Tuesday, 7 July 2015

Eerste Ducati Scrambler Dealer Italië

Eerste Ducati Scrambler Dealer geopend in Italië

De volledige Land of Joy voor het eerst in een speciale Store: het “Ducati Scrambler Camp”
Een nieuw concept voor het verkooppunt die de zelfexpressie van het nieuwe Ducati merk benadrukt
De allereerste dealer wereldwijd waar alleen Ducati Scrambler motoren, accessoires en kleding in een unieke setting gekocht kunnen worden


Borgo Panigale (Bologna, Italië) – Het eerste Ducati Scrambler Camp in Italië gaat open in Padua, een dealer die zich enkel toelegt op de Ducati Scrambler en zijn Land of Joy. De Ducati Scrambler, die sinds het begin van 2015 beschikbaar is bij Ducati Dealers wereldwijd, heeft nu voor het eerst een toegewijde Store. De vier versies van de motor, samen met de uitgebreide
range van accessoires en kleding zijn er beschikbaar. 


Het Ducati Scrambler Camp in Padua bevindt zich in het hart van de stad en heeft een oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter, volledig aangekleed in authentieke Scrambler stijl. Ducati Scrambler motoren, kleding en accessoires die reeds te vinden zijn bij Ducati Dealers, worden voor het eerst in het Ducati Scrambler Camp in Padua onthuld: een nieuwe benadering om een wereld van trends en plezier voor te stellen. 


Het Ducati Scrambler Camp vormt de ideale locatie waar motoren, accessoires en kleding tot leven komen en waar iedereen kan ontdekken wat het beste bij zijn of haar persoonlijkheid past. Dit is een plaats waar enthousiastelingen de Land of Joy kunnen ervaren. 

De Ducati Scrambler, in mei de best verkochte motor in Italië, is een nieuw merk die een intense en unieke ervaring biedt. Het voorziet een andere kijk op motorrijden die zelfexpressie, plezier en het delen van positieve emoties uitstraalt. Eigenzinnig en toegankelijk, de Ducati Scrambler is de perfecte mix van traditie en moderne gedachten, een stap in de richting van de pure essentie van het motorrijden: twee wielen, breed stuur, eenvoudig motorblok en eindeloos plezier.

Voor meer informatie over de Ducati Scrambler, ga naar www.scramblerducati.com 
of volg de Ducati Scrambler via Facebook waar dagelijks nieuws en foto’s 
uit de Land of Joy worden geplaatst. 

No comments:

Post a Comment