Wednesday, 15 July 2015

Discovermore 2015

Luis Castilla, de Discover More-winnaar arriveert in AmsterdamDiscover More-winnaar arriveert in Amsterdam als onderdeel van het avontuur van zijn leven


Op 18 juli 2015 verwelkomt Nederland Luis Castilla, de winnende motorrijder van de Harley-Davidson Discover More-tour 2015. Hij is bezig aan zijn spectaculaire reis door Europa op een Harley-Davidson Street Glide Special. Castilla werd gekozen uit meer dan tienduizend aanmeldingen uit 27 landen voor de Discover More-tour die sommigen omschreven als ‘de beste baan ooit’. Hij mag twee maanden lang op een Harley-Davidson een, volledig vergoede, Europese ontdekkingsreis maken. In totaal bezoekt hij zeventien landen en geniet van een aantal van de meest spectaculaire en adembenemende motorwegen die Europa te bieden heeft. Castilla, die zijn reis op 26 mei 2015 in Londen begon, heeft ondertussen al meer dan 8.500 kilometer afgelegd en zal in totaal zo’n zeventig dagen onderweg zijn.


Deel je favoriete rit of plan je eigen avontuur

Castilla’s volgende etappe na de tour in Nederland leidt hem opnieuw naar Groot-Brittannië. Hij eindigt zijn tour op 4 augustus 2015 op het Europese hoofdkantoor van Harley-Davidson in Oxford. Zijn ervaringen worden gedeeld op social media en op de speciaal daarvoor opgerichte blog op de Greatest Rides-website. Deze website geeft jou als motorrijder bovendien de mogelijkheid om hoogtepunten van jouw eigen ritten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te uploaden en te delen met collega-tourliefhebbers. De online community die door en voor andere rijders in het leven is geroepen biedt ook nuttige informatie. Zo kunnen motorrijders op zoek gaan naar de meest interessante wegen, plaatsen en evenementen op hun traject ongeacht het merk, type of de motor waarop zij rijden. Kijk hier en deel ook jouw favoriete rit, of ben je geïnspireerd door wat je gezien en gelezen hebt? Dan is het wellicht tijd om je eigen escape te plannen! Dus begin jouw touringavontuur en vraag een proefrit aan bij een dealer bij jou in de buurt en neem de eerste stap in een andere wereld. Je kunt de reis van Luis ook volgen op Twitter en Instagram. Hier worden iedere dag nieuwe tweets en foto’s gepubliceerd.


No comments:

Post a Comment