Wednesday, 22 July 2015

Chris Pratt's ‪‎Jurassic World‬ Journals:Triumph veilt Jurassic World’s Scrambler voor de Distinguished Gentleman’s Ride


Triumph veilt Jurassic World’s Scrambler voor de Distinguished Gentleman’s Ride


Op 23 Juli zal Triumph Motorcycles de Triumph Scrambler, bereden door Chris Pratt in de bioscoopfilm Jurassic World , ter veiling aanbieden. De motor die in de film schitterde tijdens een achtervolgingsscene door dinosaurussen zal via eBay worden verkocht aan de bieder met het hoogste bod. De opbrengst komt ten gunste van de Distinguished Gentleman’s Ride dat wereldwijd door Triumph ondersteunt wordt als partner in de strijd tegen prostaatkanker. Voor iedere liefhebber van motoren en films is dit  een unieke kans om zo’n exclusieve motor in handen te krijgen.

De Scrambler is net als legendarische Triumph Bonneville al jaren geliefd bij Hollywood sterren als Steve McQueen, Marlon Brando, Bradley Cooper, George Clooney en Ryan Renolds. De veiling gaat van start op donderdag 23 juli om 21:00 uur waarna er gedurende 10 dagen geboden kan worden. De gelukkige nieuwe eigenaar ontvangt naast deze bijzondere Scrambler een certificaat van echtheid. 


Bekijk hier een item over de Scrambler uit het video dagboek van Cris Pratt :Triumph houdt deze veiling om geld op te halen en aandacht te vragen voor het doel van de
Distinguished Gentlemans Ride en steunen hen daarmee in de strijd tegen prostaatkanker. 

De  Distinguished Gentlemans Ride zal op de laatste zondag van september in meer dan 350 steden verdeelt over 80 landen gereden gaan worden. Ook in Nederland en België zullen in zo’n 20 steden volgens de “Dapper stijl” geklede heren (en dames) op hun café racers, bobbers, flat trackers en ode brengen aan vriendschap en hun passie voor motoren. Vorig jaar wist de Distinguished Gentlemans Ride 2 miljoen dollar op te halen voor onderzoek naar deze helaas veel voorkomende ziekte, dit jaar streeft de organisatie ernaar om op 3 miljoen uit te komen. 
1 comment: