Thursday, 25 June 2015

Ducati Scrambler you are International Video Contest 2nd Edition TeaserDe “Scrambler You Are” wedstrijd is terugDe Ducati  “Scrambler You Are” wedstrijd is terug
Alles is klaar voor de tweede editie van de internationale wedstrijd voor jonge videomakers om de wereld van de Ducati Scrambler in beeld te brengen. 
‘Street culture’ zal een belangrijke rol spelen in dit evenement, georganiseerd door Ducati Scrambler in samenwerking met Future Film Festival 
•                   De winnaar ontvangt € 5.000. 

Borgo Panigale (Bologna, Italië), 24 juni 2015 – De tweede editie van de internationale “Scrambler You Are” filmwedstrijd gaat van start en is toegewijd aan de wereld van de Ducati Scrambler “Land of Joy” thema. “Scrambler You Are”, gepromoot door Future Film Festival, wil jonge filmmakers ontdekken en ondersteunen waarbij hen de kans wordt gegeven zichzelf te uiten bij het in beeld brengen van de wereld van de Scrambler. 

Het thema van de 2015 wedstrijd is gebaseerd rond ‘street culture’: met een video die 60 tot 120 seconden lang is, worden deelnemers uitgenodigd de “urban jungle” met al z’n graffiti muurschilderingen, skateparken, street food, outdoor life en motoren in beeld te brengen. De
wedstrijd is enkel toegankelijk voor filmmakers van 18 jaar en ouder en is open voor niet-gepubliceerde werken die digitaal werden gefilmd.

Deelnemende videomakers kunnen de regels bekijken (beschikbaar in 8 talen) en hun video’s uploaden (vanaf 13 juli tot en met 20 oktober 2015) via de www.scramblerducati.com/scrambleryouare webpagina. Alle ingestuurde video's op de Scrambler website worden beoordeeld door de bezoekers van de website en vervolgens door een jury die bestaat uit bioscoop- en communicatiespecialisten.

De beste video, gekozen door de officiële jury zal een prijs van € 5.000 winnen. Een prijs van € 1.000 zal worden toegekend aan de runner up, verkozen door de online jury. Uit de finalisten zal iemand worden uitgekozen om samen te werken met Ducati als assistent director bij het maken van een korte film over de Scrambler wereld.

No comments:

Post a Comment