Thursday, 30 April 2015

Fotografe Robin de Puy op Harley-Davidson door de VS

Fotografe Robin de Puy op Harley-Davidson door de VS 
Bijzondere road trip Nederlandse fotografe
Rijswijk, 30 april 2015 - De Nederlandse fotografe Robin de Puy rijdt binnenkort op een Harley-Davidson met haar camera door de VS. Haar doel: een portretserie maken van bijzondere mensen die ze onderweg tegenkomt. De 10.000 kilometer legt ze af van 4 mei tot 4 juli 2015 op een Harley-Davidson Softail Slim. 

   
Voor de jonge en meest succesvolle Nederlandse fotografe van dit moment is de tour een bijzonder project. Zij krijgt de ene na de andere opdracht en heeft behoefte om weer vrij werk te maken en dus zelf te bepalen wie ze portretteert. 


“Mijn fotografie begon vanuit een nieuwsgierigheid naar de ander. Heel graag wil ik weer terug naar de basis, waarbij ik zelf bepaal wie ik fotografeer. In mijn fotografie is de keuze voor mijn onderwerp een essentieel onderdeel. Door twee maanden rond te rijden, onttrek ik me even aan alle vaste opdrachten en kan ik mijn eigen oog weer triggeren. Ik wil deze reis heel graag op een Harley-Davidson maken en heb daarin een samenwerking gevonden met Harley-Davidson Benelux”, zegt Robin de Puy. 

Anna Marie Deary, Marketing Manager van Harley-Davidson Benelux, vult aan: “Wij vinden het een heel mooie samenwerking. Robins sterke drang naar vrijheid om zelf te bepalen wat ze
doet, is precies waar ook ons merk voor staat. Vanwege deze sterke associatie is onze samenwerking tot stand gekomen.” 

Op de voet te volgen
De reis van De Puy is op verschillende manieren te volgen. De AVRO zendt na afloop een documentaire uit, die ook op vijf andere plaatsen wordt vertoond, waaronder het Fotomuseum in Den Haag. Zelf zal de fotografe haar verhaal via eigen social media, blog en www.robindepuy.nl delen. Bovendien brengt ze een boek over haar avontuurlijke tocht uit. Haar belevenissen zijn ook op de voet te volgen op de Facebook-pagina van Harley-Davidson Benelux. 

Harley-Davidson-ambassadeurs
De jonge fotografe portretteert ook tien Harley-Davidson-rijders in de Benelux. De mensen die De Puy in deze serie vastlegt, zal Harley-Davidson inzetten als ambassadeurs voor het merk. Op deze manier geeft het motormerk mensen de mogelijkheid om hun ervaringen met Harley-Davidson in beeld en tekst te beschrijven.#
Over Harley-Davidson Motor Company
Harley-Davidson, Inc. is de moedermaatschappij van de groepsmaatschappij die handel drijft als Harley-Davidson Motor Company en Harley-Davidson Financial Services. De Harley-Davidson Motor Company produceert cruiser en custom motorfietsen en toermotorfietsen. Harley-Davidson Motor Company biedt een volledig gamma van motoronderdelen, accessoires, motorkleding en algemene artikelen. Harley-Davidson Financial Services, Inc. verleent financiering aan groot- en detailhandels en levert verzekeringsproducten aan Harley-Davidson-dealers en -klanten. Ga naar www.harley-davidson.nl voor meer informatie.


No comments:

Post a Comment