Tuesday, 17 March 2015

Nieuwe Kawasaki Vulcan S

Nieuwe Kawasaki Vulcan S nu al bij de dealer!

De nieuwe Kawasaki Vulcan S is nu al de Cruiser verrassing voor 2015, met zijn stoere looks en de beste rijeigenschappen in zijn klasse heeft deze nieuwe “Urban Hero” grote indruk gemaakt op de Nederlandse motorpers. Het goede nieuws is dat je de Vulcan S nu ook zelf bij de Kawasaki dealer kunt ervaren, want daar staat hij nu al klaar voor een proefrit. De Vulcan S is namelijk vervroegd geïntroduceerd om aan de grote vraag te kunnen voldoen! 


Mix & Match
Waar Kawasaki heel goed over heeft nagedacht is het feit dat je gewoonweg lekker moet zitten op je motor. Voor kortere rijders is het fijn wanneer je met de voeten makkelijk bij de grond kunt, terwijl langere rijders meer ruimte naar het stuur willen. Om die problemen op te lossen is bijna alles instelbaar op de Vulcan S, waaronder de voetsteunen en de rem- en koppelingshendels. Nog niet de ideale zitpositie gevonden? Dan zorgt het revolutionaire ‘’Ergo-Fit’’ programma dat je dat gegarandeerd toch gaat lukken. Kies uit verschillende optionele
zadels, sturen en voetsteunen om de perfecte zit te realiseren.


 


De Kawasaki Vulcan S is nu verkrijgbaar vanaf € 8.299,- in de kleuren Metallic Royal Purple, Flat Ebony en Pearl Crystal White.No comments:

Post a Comment