Friday, 20 March 2015

Ducati Scrambler kleding

Ducati Scrambler kleding en accessoires verkrijgbaar bij uw Ducati Dealer en in de online shop

De wereld van de Ducati Scrambler en alle lifestyle artikelen nu beschikbaar bij alle Ducati dealers. Kleding en merchandising kunnen ook online worden gekocht op shop.ducati.com/scrambler. De Ducati Scrambler collecties bevestigen de “Land of Joy” visie die dit nieuwe lifestyle merk typeren


Borgo Panigale (Bologna) – De speciaal voor de Ducati Scrambler ontworpen kleding en accessoires zijn inmiddels te verkrijgen bij uw Ducati Dealer en in onze online winkel. 

  

De Scrambler is als lifestyle geïntroduceerd, met een wereld van motoren, accessoires en kleding, gekenmerkt door creativiteit en zelfexpressie. Er zijn verschillende uitvoeringen van de Scrambler verkrijgbaar, maar nu kan iedereen de accessoires en kleding kiezen die het best bij zijn of haar persoonlijkheid past. 

Casual, outdoor, authentic, de stijl van de Ducati Scrambler kledingcollectie staat bekend als “post-heritage”, waarbij de beste elementen van het verleden worden verwerkt in een unieke en eigentijdse creatie. 

 


  
Kleding die meer is dan alleen ‘een uitrusting voor motorrijders’, waarmee de grenzen tussen motorkleding en mode vervagen. Het resultaat is een prachtige collectie van authentieke
producten met een hedendaags gevoel, geschikt voor liefhebbers van elke leeftijd. 

Vernoemd naar het werkwoord “to scramble” (mengen en mixen), is de Ducati Scrambler een vorm van zelfexpressie van de rijders zijn of haar identiteit. De vier versies (Icon, Full Throttle, Classic en Urban Enduro) zijn slechts de basis voor het ontwerpen van een geheel uniek en gepersonaliseerd model. 

Een breed en compleet assortiment aan Ducati Performance accessoires kunnen ook gebruikt worden om de Ducati Scrambler te personaliseren. Zoals bijvoorbeeld tankcovers in het chrome, matt zwart of zelf carbon. 

Ook zijn er verschillende accessoires beschikbaar zoals het voorspatbord, hoge nummerplaathouder, tanktas, beschermhoes, lederen tassen, hoge of lage Termignoni slip-on uitlaat, koplamprand en cover, lcd scherm cover, vintage handvaten, spiegels, gespaakte wielen, vier verschillende zadels en het lage stuur. 


Ga naar uw dichtstbijzijnde Ducati dealer om toe te treden tot het “Land of Joy” en ontdek de collecties en accessoires die elke Ducati Scrambler uniek zullen maken. Of ga naar shop.ducati.com/scrambler, waar een breed assortiment aan kleding en merchandise beschikbaar is en geleverd kan worden bij u thuis.


No comments:

Post a Comment