Tuesday, 17 March 2015

30 jaar H.D. Service Dückers en Indian en Victory Dealer!

30 jaar H.D. Service Dückers
 en bovendien Indian en Victory Dealer! 

Het weekend van 14 en 15 maart werd bij H.D.Service Dückers niet alleen gevierd dat de zaak dertig jaar bestaat, maar ook dat zij nu officieel Indian en Victory dealer zijn geworden!
Het hele team van H.D.Service Dückers heeft de laatste maanden keihard gewerkt. 


Buiten de reguliere werkzaamheden, werd ook nog eens een complete verbouwing gerealiseerd. Het gehele interieur werd veranderd, zo is de showroom vele malen groter geworden en het magazijn is naar boven verhuisd. De indeling is nu veel overzichtelijker geworden. 

Harry Duckers, Viktor van Leeuwen (importeur Indian en Victory) en Mike en Elly Duckers

Bij binnenkomst vindt je vooraan in de showroom de Indian en Victory modellen, aan de wanden de onderdelen en accessoires en kledinglijn van beide Amerikaanse iconen. De balie is naar links verhuisd, waar de balie vroeger stond is nu een doorloop naar de showroom waar hoofdzakelijk occasions staan, waaronder veel Harley-Davidsons. De nieuwe houten vloer, het gebruik maken van veel spiegels en nieuwe verlichting geven de zaak een warme, chique uitstraling. Gelukkig is de eigen identiteit van een gezellige familiezaak waar H.D.Service
Dückers bekend om staat, helemaal behouden gebleven.Aan de Horsterweg in Venlo was het, ondanks het gure koude weer, gedurende het hele weekend bij H.D.Service Dückers een drukte van belang. De zaak heeft in de afgelopen dertig jaar een grote schare loyale klantenkring opgebouwd en van heinde en verre kwamen klanten de familie Dückers feliciteren. De hal waar normaalgesproken de trikes staan was leeggeruimd en ervoor in de plaats was de ruimte met een bar, zitjes, en een eethoek ingericht. Liefst drie bands speelden live gedurende het Open Deur weekend bij H.D. Service Dückers, waarbij het vooral op de zaterdagavond, de feestavond, erg druk was.


Indian fiets!


Zowel binnen als buiten was veel te doen en te zien bij H.D.Service Dückers, buiten waren er stands van onder andere Jekill & Hyde, de Social Sound Control trailer met daarin de nieuwste uitlaatsystemen voor onder andere Indian, Victory, H-D en diverse cruisers van andere merken, een stand was er met leuke biker goodies en de nieuwste trailer van Excalibur stond te pronken, hierover binnenkort meer informatie!
Ben deelt met plezier dikke klodders uit


 Jekill & Hyde


Binnen waren er naast veel lekker eten en drinken, ook een tatoeëerder, leerbewerker en special painter actief, drie live bands speelden er en natuurlijk was er een gezellige bar. De nieuwste Rewaco trikes waren te bezichtigen en zo had iedereen het erg naar de zin!


Mike Duckers, Viktor van Leeuwen en Harry Duckers

Op zondagochtend was de Indian en Victory importeur, Viktor van Leeuwen, op bezoek om de nieuwe zaak van H.D.Service Dückers te bekijken, en hij zegt tevreden rondkijkend; “Het is het warmste, mooiste dealerschap in Nederland. Het is zelfs mooier geworden dan ik had verwacht!” En dat was het mooiste compliment wat Mike en Harry Dückers konden krijgen. Gefeliciteerd met jullie 30-jarig bestaan en het Indian en Victory dealerschap!


No comments:

Post a Comment