Wednesday, 25 February 2015

Nederlandse debut Energica Ego!

Het Nederlandse debut van de Energica Ego!
Energica Motor Company zal aanwezig zijn op de MOTORbeurs Utrecht met Electric Motorcycles Nederland


Vanaf 26 februari tot en met 1 maart is Energica Motor Company aanwezig op de MOTORbeurs Utrecht, de start van het Nederlandse motorseizoen.
Energica Ego, het eerste model van Energica Motor Company, is te zien op de stand 07.A090 van Electric Motorcycles Nederland.

Electric Motorcycles Nederland is de Energica Officiële Dealer Distributeur van Nederland. 
De “Groene” superbike zal te zien zijn in  Matt Pearl White.
Nederland is één van de meest “Connected” landen in de wereld, de EV-markt groeit net als de aanwezige laadinfrastructuur. EMC groeit op dezelfde manier en volgt dan ook deze positieve trend.

logo-energica-white.jpg
De opkomende markt in de duurzame mobiliteit wordt meer en meer bevestigd, hier speelt ook het pakket aan overheidsmaatregelen een positieve rol in. Hierdoor is het dan ook geen verrassing dat Energica gekozen heeft om Nederland toe te voegen aan het groeiende dealernetwerk.

“De verkoopkanalen uitbreiden geeft waarde aan het project”, zegt Livia Cevolini, CEO Energica Motor Company , “het weerspiegelt het vertrouwen dat dealers hebben in ons bedrijf. Onze dealers zijn primair onze
partners: samen gaan we een succesvol internationaal merk bouwen”.

“De samenwerking met Energica Motor Company vergroot ons aanbod. Het unieke Italiaanse design, de kwaliteit en de eigenschappen van de Energica Ego vergroten ons exclusieve aanbod van elektrische motoren die wij vertegenwoordigen”, zegt Marchel Bulthuis CEO Electric Motorcycles Nederland, “Speciaal de optie voor het snelladen en het groeiende snellaadnetwerk zullen een nieuwe standaard zetten voor het elektrisch motorrijden in Nederland”.

# # #
Bezoek de website van Energica Motor Company:  www.energicasuperbike.com
Energica Motor Company op de MOTORbeurs Utrecht

MOTORbeurs Utrecht 
Electric Motorcycles Nederland 07.A090 
26 Februari t/m 1 maart


No comments:

Post a Comment