Friday, 20 February 2015

Harley-Davidson Droombaan

Harley-Davidson heeft droombaan voor een gelukkige motorrijder

Europese zoektocht gestart naar een avonturier 
voor spectaculaire motortrip in 2015

Rijswijk, – Harley-Davidson zoekt: een gepassioneerde motorrijder die een twee maanden durende, 'all expenses paid'-trip door Europa wil maken met de Street Glide™. En alsof die ervaring nog niet genoeg is, mag de gelukkige rijder de Street Glide™ houden en krijgt hij € 25.000 zakgeld mee. 


Dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar dat is het niet. Het is de baan die Harley-Davidson aanbiedt in het kader van ‘Discover More’, het initiatief waarbij een geselecteerde motoravonturier de tour van zijn leven maakt.

In mei 2015 start de gelukkige winnaar met het plannen en voorbereiden van zijn eigen roadtrip. Na een maand gaat de gelukkige rijder – met een professionele filmploeg aan zijn zijde - op weg om twee maanden lang verslag te doen van zijn waanzinnige ervaringen. Hij reist door meer dan twintig Europese landen, op zoek naar de beste wegen van Europa. Zijn belevenissen deelt hij via social media en een speciale website. 

Solliciteren
Harley-Davidson nodigt elke motorrijder uit te solliciteren via www.h-d.com/riderwanted en uit te leggen waarom hij dé motoravonturier voor deze waanzinnige reis is. De sluitingsdatum om aan te melden is 20 maart 2015. De gekozen rijder maakt Harley-Davidson in april bekend. Vervolgens begint in mei het plannen van deze unieke roadtrip.

Voorwaarden
Om kans te maken op deze droombaan, heeft de kandidaat een geldig paspoort uit de Europese Unie nodig, een geldig motorrijbewijs en, het allerbelangrijkst, het enthousiasme om andere motorrijders te inspireren ook op zo'n avontuur te gaan.

“Vorig jaar was Discover More een proefrit voor deze real deal in 2015. De Discover More-trip toont hoe het rijden over de mooiste wegen van Europa op een Harley-Davidson een van de meest bijzondere dingen is die je in je leven kunt doen”, vertelt Mike Johnstone, Harley-Davidson EMEA Marketing Director. “We zoeken voor deze trip een avontuurlijke ambassadeur die andere rijders inspireert deze magische ervaring ook te beleven .”

Meedoen met Discover More
Later dit jaar geeft Harley-Davidson rijders in Europa, het Midden-Oosten en Afrika de mogelijkheid om content te uploaden en highlights van hun eigen trips met andere touring-fans te delen. Een online community van rijders en voor rijders, op wat voor motor je ook rijdt. Dit platform biedt motorrijders in de hele regio de mogelijkheid om interessante wegen en plaatsen te ontdekken als ze op pad willen.

In het 2014 Discover More avontuur ging een aantal rijders met een enkele motorfiets de etappe van hun leven rijden, als onderdeel van een unieke pan-Europese trip die vier maanden duurde. Dit jaar zoeken we één rijder die van de hele trip een persoonlijke ontdekkingsreis gaat maken.

Voor meer info over deze zoektocht naar een rijder ga je naar www.h-d.com/riderwanted 


No comments:

Post a Comment