Tuesday, 10 February 2015

Gezocht! Leuke modellen en motoren voor de MOTORbeurs Utrecht

Gezocht! 
Leuke modellen die in stijl gekleed op de foto willen tijdens de MOTORbeurs Utrecht op 26, 27, 28 februari of 1 maart.


In de fotostudio wordt je gratis op de foto gezet. Net als vorig jaar is er weer een ruime studio waarin de Custom Bikes worden gefotografeerd die in de Custombikeshow meedoen op de MOTORbeurs in Utrecht. Wil je leuk op de foto met de mooiste en coolste custombikes van Nederland, dan is dit je kans!

Heb jij belangstelling om model te zijn? 
Stuur een email naar onno@madnessphotography.nl voor meer informatie.


Wil je meedoen in de Custom Bike Show 
van MOTORbeurs Utrecht?Daarnaast zoeken we ook nog mooie Custom Bikes die gedurende de vier dagen dat de MOTORbeurs Utrecht plaatsvindt (26, 27, 28 februari & 1maart ) willen meedoen op de bikeshow. Alle merken, stijlen, types en modellen zijn welkom, als het er maar cool & custom uitziet! Van oude Harley-Davidson choppers tot razendsnelle Suzuki Hayabusa’s, iedereen is welkom om zijn of haar trots op twee of drie wielen neer te zetten. We hebben zelfs vijf verschillende klassen waarin je mee kunt doen, Chopper, Bobber, Café Racer, Sport Performance en natuurlijk Freestyle!


Elke deelnemer krijgt een goed gevulde Goodie Bag van Motorcycle Storehouse, die ook een prachtige hoofdprijs ter beschikking stelt voor de ‘Best of Show’.
Er wordt in vier categorieën gestreden om de eerste, tweede en derde prijs.
Een vakjury bekijkt alle bikes met kritische blik.Verder is de studio van Madness Photography (Onno “Berserk” Wieringa en zijn team) aanwezig en zal van elke motor een mooie fotoreportage worden gemaakt, als je wilt zelfs met een leuk model er bij.


Heb jij ook zin om je motor ten toon te stellen in Utrecht, of ken jij misschien nog eigenaren van andere mooie motoren die mee willen doen?
Meld je dan aan via onderstaande link!

http://www.motorbeursutrecht.nl/nl-NL/Bezoeker/Activiteiten/Custom-Bike-Show.aspx 


Alvast bedankt en tot in Utrecht!

No comments:

Post a Comment