Thursday, 29 January 2015

Kawasaki maakt prijs nieuwe Vulcan S bekend

Kawasaki maakt prijs nieuwe Vulcan S bekend

De nieuwe Vulcan S is een innovatieve en modieuze motor  met ‘low rider’ looks en een stoer ‘urban’ karakter. Het hart van de Vulcan S bestaat uit een krachtige parallel-twin van  650cc dat speciaal getuned is op een hoog koppel bij lage toeren. 


Prestaties
De nieuwe Vulcan S is voorzien van ABS en heeft een grote 300mm schijfrem voor met een remklauw met twee zuigers en een 250mm schijfrem achter. Dit zorgt naast de perfecte handling voor optimaal remmen en veel controle. De Vulcan S heeft een enkele achter-schokdemper met een link-systeem voor een lange veerweg en optimaal rijcomfort. De moderne achtervering completeert de moderne styling van de motor. 


Your way!
De Vulcan S is op vele manieren optimaal in te stellen voor de rijder. De achtervering is eenvoudig in te stellen (pre-load) in 7 verschillende standen. Een lange wielbasis, een zeer laag zwaartepunt en een moderne voorvork staan garant voor perfecte rijeigenschappen en een ‘natuurlijke’ handling zowel in de stad als op de snelweg. Door het lage zadel en het slanke chassis kan iedere rijder gemakkelijk met de voeten bij de grond. De Vulcan S is verder standaard voorzien van in 3 posities verstelbare voetsteunen, een gemakkelijk te verstellen stuur en volledig in te stellen rem- en koppeling hendels. Iedereen kan zijn optimale zit- en rijpositie op de Vulcan S vinden. 

De nieuwe Kawasaki Vulcan S is in Nederland verkrijgbaar vanaf februari 2015 voor € 8.299,-.

No comments:

Post a Comment