Friday, 14 November 2014

Rekluse EXP Automatic clutch voor Harley-Davidson

Rekluse EXP Automatic clutch voor Harley-Davidson
Just shift, twist and go comfortable

Rekluse introduceert een revolutionair product voor de Harley-Davidson motorfietsen: een automatische koppeling, die het wegrijden en manoeuvreren aanmerkelijk vergemakkelijkt. 


De nieuwe Rekluse Harley-Davidson koppeling kenmerkt zich door een nauwkeurige afwerking, hoogwaardige materialen en vooruitstrevende technologie. Daardoor heeft de koppeling een laag gewicht gecombineerd met een hoog koppeloverdracht, een uitmuntende doseerbaarheid en een optimale levensduur.

De doseerbaarheid krijgt zelfs een compleet nieuwe dimensie met deze Rekluse EXP-koppeling, die automatisch kan koppelen en ontkoppelen. Daardoor kan men wegrijden en stoppen zonder dat de koppelingshendel gebruikt hoeft te worden. Manoeuvreren is hierdoor veel eenvoudiger, en ook “stop-and-go” verkeer wordt een stuk relaxter. Naast de automatische functie kan de koppeling ook op de gebruikelijke handmatige wijze worden bediend. 

De Rekluse EXP automatische koppeling is nu leverbaar via uw dealer en kost € 799,- inclusief BTW. Kijk ook op www.rekluse.com voor meer informatie.


Check eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

No comments:

Post a Comment