Friday, 31 October 2014

Prijzen Moto Guzzi V7 II ABS bekend


Prijzen Moto Guzzi V7 II ABS bekend –
 vanaf november bij de dealers
Nieuw design, technologische aanpassingen en standaard ABS en tractiecontrole
Nog meer mogelijkheden voor personalisatie dankzij vergroot accessoire-aanbod en nieuwe 'specials'
03 V7 II range
646 eb481
Breda, – Met de V7 II introduceert Moto Guzzi een opvolger van het bestverkochte model van het Italiaanse merk sinds 2009. De V7 II, het entry model dat het legendarische merk met de eagle voor een breed publiek – zowel mannen als vrouwen en met name jongere motorrijders – bereikbaar maakt, werd recent onthuld tijdens de Intermot 2014 in Keulen. Vanaf 4 november is de V7 II serie eveneens op de EICMA in Milaan te bewonderen, wat tevens de verkoopstart van de Moto Guzzi V7 II in de Benelux markeert.

04 V7 II range
193 90eb9  02 V7 II range
193 e1332  07 V7 II range
193 8ced5

De V7-serie stond sinds 2009 aan de basis van de huidige trend naar de stoere caféracers van weleer. Waarbij de V7 een perfecte mix vormde van de vintage looks van de klassieke café racers met de moderne technologieën van deze tijd. De tweede generatie van de V7 die nu gelanceerd wordt, en die onder de nieuwe naam V7 II verder gaat, behoudt die kenmerkende eigenschappen, maar is tegelijkertijd geheel nieuw op het gebied van technologie, aandrijving, ergonomie, veiligheid, bouwkwaliteit, afwerking en rijplezier. Bovendien onderscheidt de V7 II
modelreeks zich door een keur aan nieuwe accessoires, voor een nog hoger niveau aan personalisatie. Op basis van de drie basisuitvoeringen 'Stone', 'Special' en 'Racer', met elk hun specifieke features en uitstraling en nu in compleet nieuwe kleurstellingen, biedt Moto Guzzi V7-kopers bovendien de mogelijkheid om hún exemplaar in een echte special te transformeren op basis van de exclusieve trims 'Dark Rider', 'Scrambler', 'Heritage' en 'Café Racer'.

Uitgestrekt design
Optisch oogt de V7 II langer dan zijn voorganger, wat deels werd bewerkstelligd door een gewijzigde positie voor het motorblok, dat 4° naar voren toe gekanteld is en 10 mm lager is gepositioneerd. Tegelijkertijd biedt de vernieuwde V7 nu drie centimeter extra knieruimte dankzij een nieuwe, 25 mm lagere positie voor de voetsteunen, voor extra comfort, met name voor iets langere rijders. Ook de lagere positie van het zadel – 790 mm ten opzichte van voorheen 805 mm – draagt bij aan het meer uitgestrekte voorkomen van de V7 II serie. Bovendien zorgt het lagere zwaartepunt als gevolg van dit nieuwe ontworp vanzelfsprekend ook voor een nog betere handling.


06 V7 II Racer
193 3839c  33 V7 II Stone
193 21b49  

Aanvullend op de motorische aanpassingen die in 2012 al werden doorgevoerd heeft Moto Guzzi de V7 II op technologisch vlak naast een nieuwe dynamo en een nieuw oliesysteem een gemodificeerde versnellingsbak gegeven, met nu zes verzetten. Daarmee werden tegelijkertijd ook de overbrengingen aangepast, waardoor het koppel nu beter benut kan worden en het brandstofverbruik verder is gereduceerd. Gelijktijdig met de nieuwe versnellingsbak heeft de V7 II een nieuwe bediening van de koppeling gekregen, waardoor die nu beter, soepeler en gelijkmatiger aangrijpt. Verder werd ook de achterwielophanging vernieuwd om het achterwiel meer grip te geven, zowel onder belasting in bochten als bij remmen.

Met de introductie van de V7 II vertrouwt Moto Guzzi's café racer voor het eerst ook op een tweekanaals ABS-systeem en MGCT (Moto Guzzi Controllo Trazione), het tractiecontrolesysteem dat werd afgeleid van het systeem op de California 1400.

Vanaf november leverbaar in Benelux, keuze voor Prime Extended Warranty
Met de presentatie van de V7 II serie op de EICMA in Milaan, begin november, wordt het nieuwe model tegelijkertijd ook in de Benelux leverbaar bij de officiële Moto Guzzi-dealers. Voor Moto Guzzi het moment om nu ook de prijzen van de V7 II ABS vrij te geven, die ondanks de extra specificaties, vernieuwingen én standaard ABS gelijk zijn gebleven aan die van het 2014-model.


69 V7 II Special
193 ae85b

Vanafprijzen
Moto Guzzi V7 Stone II ABS  € 9.370
Moto Guzzi V7 Special II ABS € 9.890
Moto Guzzi V7 Racer II ABS € 10.700

Moto Guzzi levert de V7 II standaard met twee jaar fabrieksgarantie en Road Assistance. Kopers kunnen er aanvullend voor kiezen om de fabrieksgarantie via de Prime Extended Warranty met één of twee jaar te verlengen, waarbij de Road Assistance automatisch voor dezelfde periode wordt meeverlengd. Prijzen van de Prime Extended Warranty voor de V7 II beginnen al bij € 260,-, meer informatie over de mogelijkheden wordt verstrekt door de officiële Moto Guzzi-dealers.

No comments:

Post a Comment