Friday, 17 October 2014

Kawasaki Vulcan S: Ride your way!

Kawasaki introduceert nieuwe Vulcan S: Ride your way!
  
Kawasaki introduceert weer een nieuw model voor 2015, de Vulcan S. Een frisse en unieke machine die niet in een hokje te stoppen is. De nieuwe Vulcan S is een innovatieve en modieuze machine met ‘low rider’ looks en een stoer ‘urban’ karakter.

Het hart van de Vulcan S bestaat uit een krachtig 650cc motorblok bekend en geliefd in de ER-6n. Het blok is speciaal voor de Vulcan S getuned op een vet koppel bij lage toeren en in het middengebied zodat de Vulcan een eigen karakter heeft. 


Een grote 300mm schijfrem voor met een remklauw met twee zuigers en een 250mm schijfrem achter, zorgen voor optimaal remmen en veel controle. De Vulcan S is vanzelfsprekend voorzien van standaard ABS. 

De Vulcan S heeft een enkele achter schokdemper, geheel in stijl met de motorfiets, met een link-systeem voor een lange veerweg en optimaal rijcomfort. De moderne achtervering completeert de moderne styling van de motor. De achtervering draagt niet alleen bij aan een karakteristiek design van de motor, maar geeft ook ruimte voor een onderscheidende demper
onder het motorblok. 



De Vulcan S is op vele manieren optimaal in te stellen voor de rijder. De achtervering is eenvoudig in te stellen (pre-load) in 7 verschillende standen. Een lange wielbasis, een zeer laag zwaartepunt en een moderne voorvork staan garant voor perfecte rijeigenschappen en een ‘natuurlijke’ handling zowel in de stad als op de snelweg. Door het lage zadel en het slanke chassis kan iedere rijder gemakkelijk met de voeten bij de grond. De Vulcan S is verder standaard voorzien van in 3 posities verstelbare voetsteunen, een gemakkelijk te verstellen stuur en volledig in te stellen rem- en koppeling hendels. Iedereen kan zijn optimale zit- en rijpositie op de Vulcan S vinden.



Deze trendsettende aanvulling binnen de Kawasaki familie onderscheidt zich door een moderne stijl en ‘flair’. De Vulcan S is lang en laag en heeft een vloeiende vormgeving, een onderscheidende koplamp en fraaie gegoten wielen. De motor is gepositioneerd als ‘the real deal’ waarbij design, comfort, bruikbaarheid, toegankelijkheid en performance de belangrijkste kenmerken zijn. 


Leer meer over de nieuwe Vulcan S tijdens de EICMA motorshow en ‘Ride your way’.

No comments:

Post a Comment