Thursday, 23 October 2014

Bigtwin Bikeshow & Expo 2014 - Drie hallen vol Custom Bikes!

 Bigtwin Bikeshow & Expo 2014 - NIET 1, NIET 2 
MAAR DRIE HALLEN DIT JAAR!

Must-see: de Bigtwin Bikeshow & Expo 2014!

De Bigtwin Bikeshow & Expo (van 7 t/m 9 november in het Autotron, Rosmalen) is drie dagen lang de absolute hotspot voor de fans van choppers, customs, cruisers, caféracers en de boeiende lifestyle daaromheen. 

Natuurlijk zijn er heel veel bijzondere motorfietsen te bewonderen: De Bikeshow brengt de mooiste, de wildste, de bruutste en meest exclusieve custombikes van de Benelux, maar ook een aantal uit de omliggende landen, naar Rosmalen! 


Vaste waarde is ook het supergezellige bikercafé – dit jaar gevestigd in het Eventron! met live bands op alle!!! dagen en opwindende Go-Go danseressen. 

Daarnaast veel echt nieuwe onderdelen op de Bigtwin Bikeshow & Expo van 2014: Vakmensen uit de wereld van de custombouw tonen live hun kunsten in bouwen, pinstriping en airbrushen. Vakmensen uit de wereld van de body-art zijn er ook, met sublieme tatoeage en bizarre staaltjes bodypainting. In desperate need of a hair cut? Dat kan! De mannen van de Barbershop uit Arnhem/Nijmegen knippen en scheren je waar je bij staat!

Nieuw is ook de speciale aandacht voor de opkomende generatie jonge custombouwers. Een hele nieuwe garde, met originele ideeën en een geheel eigen aanpak dient zich aan en de Bigtwin Bikeshow & EXpo biedt hen het podium om zich, samen met hun opmerkelijke creaties, voor het eerst aan een groot publiek te presenteren. 

Nog meer show en spektakel gegarandeerd bij de stuntshows in de speciale Demohal, dus… 
Drie dagen topentertainment voor jong en oud en alles daar tussenin. Kom het zelf zien en beleven! 

No comments:

Post a Comment