Friday, 12 September 2014

Wereldpremière Scrambler Ducati op de Intermot 2014

Wereldpremière Scrambler Ducati op de Intermot 2014

Presentatie is gepland op 30 september om 18.00 uur in Keulen 
De inventieve Scrambler Ducati introductiecampagne gaat verder met de opening van een
Instagram pagina 
Scrambler Ducati zal verkrijgbaar zijn bij de officiële Ducati dealers begin 2015 


Borgo Panigale (Bologna), 11 september 2014 – De Scrambler Ducati zal worden onthuld op de Intermot 2014. Zoals verwacht zal deze iconische motorfiets worden gepresenteerd aan het einde van de persdag op de Keulse motorshow op 30 september 2014. Vanaf 18.00 uur op de Ducati stand, krijgen alle journalisten die de Intermot 2014 bijwonen eindelijk de kans om de Scrambler te bewonderen. De onthulling van de innovatieve Scrambler introductiecampagne kan in ieder geval via de speciale website www.scramblerducati.com worden gevolgd. 

Scrambler Ducati is geen vintage motor: het is eerder een eigentijdse herinterpretatie van de legendarische motor geproduceerd in de jaren 70, precies alsof Ducati nooit was gestopt met het bouwen ervan. 

Met de Scrambler heeft Ducati een hele nieuwe wereld gecreëerd: de motor staat voor plezier, creativiteit en vrije expressie, daarom is de Scrambler Ducati te vinden op alle belangrijke
sociale netwerken. 
Nu, na Tumblr (www.scramblerducati.com), Facebook (facebook.com/scramblerducati) en Vimeo (vimeo.com/user28787550), is de nieuwe motor op Instagram (instagram.com/scramblerducati). 
Op dit populaire op foto’s gebaseerde netwerk, zal binnenkort een serie worden gepubliceerd met artistieke foto’s van de Scrambler en een aantal foto’s van de technische en creatieve medewerkers van het project. Elke dag, tot en met 30 september, zal er een foto worden gepost van een bij het project betrokken persoon en een detail van de motor, alles in perfecte Scrambler stijl. De Scrambler is beschikbaar vanaf begin 2015 bij Ducati dealers wereldwijd. 

No comments:

Post a Comment