Friday, 12 September 2014

Kofferbakmarkt op Bigtwin Bikeshow & Expo 7-8-9 november Autotron Rosmalen

Kofferbakmarkt 

Bigtwin Bikeshow & Expo 7-8-9 november Autotron Rosmalen

Door de jaren heen hebben veel particuliere bouwers en knutselaars een aardig voorraadje onderdelen bij elkaar verzameld. Een groot deel daarvan ligt al jaren ongebruikt in een kist of op een plank stof te happen. Dat is natuurlijk zonde, want je kunt er iemand anders er blij mee maken en het levert ook nog wat eurootjes op. 
Om je te helpen om van deze overtollige onderdelen af te komen organiseren we op de komende Bigtwin Bikeshow & Expo een Kofferbakmarkt in de Bentleyhal op de verdieping in het Autotron. 


Wil je ook van je overtollige onderdelen af? Stuur een mail naar info@bigtwin.nl en vraag het inschrijvingsformulier aan. Na registratie en betaling reserveren wij op de Kofferbakmarkt een plaatsje voor je.
Opsturen per post kan ook: 
Bigtwin Bikeshow 
Costerweg 3 
4104 AJ Culemborg

Het moet wel betaalbaar blijven - Kofferbakmarkt op Bigtwin Bikeshow & Expo
De opzet is simpel Wij zetten een tafel van 240 bij 80 cm voor je klaar en je hoeft alleen je spullen er maar uit te stallen. Hierbij is het de bedoeling dat je niet de hoofdprijs voor je onderdelen gaat vragen, want het moet voor de eventuele gegadigden wel betaalbaar blijven. Heb je in de hoek van je schuur nog een ouwe motorfiets staan, dan mag je die ook meenemen.

Voor de kosten hoef je het niet te laten:
Een tafel en voor 2 personen het hele weekend gratis toegang plus gratis parkeren (1 auto), betaal je slechts 100 euro. Neem ook een motorfiets mee, dan betaal je 25 euro extra. 

Heb je alleen een motorfiets te verkopen, dan betaal je 60 euro, inclusief gratis toegang voor één persoon èn gratis parkeren (1 auto). Elke motorfiets extra kost dan 25 euro. 


No comments:

Post a Comment