Tuesday, 26 August 2014

Harley-Davidson 2015 Line-Up

Harley-Davidson 2015 Line-Up

Aangejaagd door Project RUSHMORE, de wereldwijde lancering van de Street 750 en de elektrische buzz rond Project LiveWire, houdt Harley-Davidson het gas erop met de introductie van de 2015 modellen line-up. Maak hieronder kennis met de nieuwste motoren.   

Road Glide® Special  
     De Road Glide Special bewijst wat er ontstaat als je je alleen het allerbeste ten doel stelt en daarbij alle bestaande conventies overboord gooit. 

De Road Glide Special maakt een duidelijk statement wat betreft custom, high mile-agressie en heeft alle functionaliteiten die je als rijder verwacht om dit statement waar te maken. 

Deze klassieker is de ultieme combinatie van agressieve styling en functionaliteit op lange afstand.  

 Street 750
De Street 750 is gebouwd voor in de stad. Het nieuwe Revolution X-motorblok is ontwikkeld als antwoord op stop-and-go-stadsverkeer en werd geplaatst in een gloednieuw, smal en slank chassis. 

Met zijn superlage zadelhoogte, nieuwe vering en breed stuur waarmee je met vertrouwen krappe
bochten en snelle knikken maakt, is deze Dark Custom klaar voor alles wat de stad hem voor de wielen gooit. 

                             Street Glide® Special                               
De Street Glide Special legt de lat voor rijden op een hot rod bagger weer een stukje hoger.

In het kader van Project RushMore is deze nieuwe klassieker van de grond af aan opnieuw ontwikkeld, met nieuwe features. 

Zoek je een unieke machine waarmee je zowel op het terras als hoog in de bergen je mannetje staat, dan is de Street Glide Special jouw bike.

Ultra Limited Low

De Ultra Limited Low biedt je de premium Harley-Davidson touring-ervaring met de laagste zadelhoogte in deze klasse. Dus ook voor rijders met minder lange benen ligt een serieuze touring-machine nu binnen bereik.
Je krijgt top-of-the-line features op de makkelijkst handelbare full dresser die Harley-Davidson ooit op het asfalt gezet heeft. 

CVO serie
Bij Custom Vehicles Operations bouwen wij machines voor rijders die uitsluitend genoegen nemen met het allerbeste. We gebruiken de beste onderdelen, voegen de laatste upgrades en exclusieve technologie toe, gooien er nog wat custom-shop details bovenop en zorgen dat alles microscopisch perfect past. Zo creƫren wij machines die bekeken en bewonderd moeten worden. Er zijn vier nieuwe CVO bikes beschikbaar, uitsluitend beperkt door de oplage waarin we ze produceren. Het gaat om de CVO Softail Deluxe, Street Glide, Road Glide Ultra en Ultra Limited.


Kom de nieuwe motoren ontdekken tijdens het Open House weekend op 27 & 28 september bij de Authorized Harley-Davidson Dealers.     

                                

No comments:

Post a Comment