Tuesday, 26 August 2014

2015 HARLEY-DAVIDSON MODELLEN

2015 HARLEY-DAVIDSON LINE-UP:
 NOG MEER, NOG BETER

Rijswijk, 26 augustus 2014 – Aangejaagd door Project RUSHMORE, de wereldwijde lancering van de Street™ 750 en de elektrische buzz rond Project LiveWire™, houdt Harley-Davidson® (NYSE:HOG) het gas erop met de introductie van de 2015 modellen line-up. Door het combineren van hoogwaardige aerodynamica, ongekende audio-performance en perfecte ergonomie, verbreedt Harley-Davidson zijn aanbod en biedt het merk rijders nu nog meer manieren om de meute voor te blijven. 

“De brede 2015 Harley-Davidson line-up bewijst onze commitment aan het bouwen van waanzinnige motoren, op basis van klantgedreven, hoogwaardig product-design,” vertelt Matt Levatich, President en Chief Operating Officer, Harley-Davidson Motor Company. “Wij zijn één met onze rijders overal ter wereld, en alles wat wij doen staat in het teken van voldoen aan de wensen en eisen die onze rijders hebben.”

Street Glide Special en Road Glide Special

Klantgedreven innovaties voor 2015 zijn onder andere: 


Road Glide Special


Road Glide Special®
De Road Glide Special is ‘fully-loaded’, met een ventilerende, op het frame gemonteerde kuip die turbulenties minimaliseert, dubbele Reflector Daymaker™ LED koplampen, premium Boom! Box infotainment systeem, verbeterde vering en Reflex™ gecombineerd remsysteem met Anti-lock
Braking System (ABS).


Street Glide Special

Street Glide® Special
De nieuwe Harley-Davidson Street Glide Special is een nog vettere versie van het populaire performance Touring model, voorzien van een High Output Twin Cam 103™ motorblok, Boom! Box 6.5GT infotainment systeem, Batwing kuip met splitstream ventilatie, dubbele halogeen koplamp, gegoten aluminium Enforcer wielen en Reflex™ gecombineerd remsysteem met ABS.

Nieuw remsysteem voor Softail® modellen
Een nieuw remsysteem op de Softail modellen levert verbeterde spreiding en respons en verkleint de benodigde druk op het remhendel met 40 procent. Nieuwe onderdelen voor de voorrem zijn onder andere een stijve, vast gemonteerde vier-zuiger remklauw met 34 en 32 mm zuigers, die gecoat zijn om de initiële verplaatsing te minimaliseren. De remschoenen zijn voorzien van high-output frictie-materiaal, er is een nieuwe rempomp met een hogere mechanische ratio en een nieuwe 300mm remschijf. De remklauw en rempomp zijn opnieuw ontworpen, waardoor het geheel er nog beter uitziet. 
    


Ultra Limited Low 

Ultra Limited Low
Harley-Davidson verlegt de grenzen van ergonomie, met een hele serie verbeteringen die geleid hebben tot de laagste zadelhoogte en het meest vertrouwenwekkende comfort beschikbaar op een premium touring-motorfiets. Dit alles natuurlijk in combinatie met een hele serie Project RUSHMORE features en klassieke Harley-Davidson styling. 


CVO™ Street Glide®

CVO™ Street Glide®
Dankzij het Boom! Box audiosysteem met 600 watt vermogen, dat naar buiten knalt door vier dubbel versterkte, drieweg speakers voor en achter, is deze ‘limited-production’ bagger een rollende concertzaal, met ongekend volume en waanzinnige geluidskwaliteit. Hij wordt afgemaakt met een vakkundige, hoogwaardige lakafwerking en de extra exclusiviteit van vier kleuropties. 


CVO Road Glide Ultra


CVO™ Road Glide® Ultra
Rijk voorzien van chroom en custom lak, biedt deze super-premium touring-motorfiets wereldklasse aerodynamica, luxueuze touring features en de ongekende performance van een Screamin’® Eagle Twin-Cooled™ Twin Cam 110™ motorblok.

Op de 2015 line-up biedt Harley-Davidson nieuwe styling-opties dankzij acht nieuwe kleuren, waaronder de nieuwe custom kleuren Black Magic en Radioactive Green en de nieuwe Hard Candy Custom™ metal flake kleuren Cancun Blue Flake en Quicksilver Flake.


Street 750

Street 750
De nieuwe Street 750 is gebouwd voor in de stad. Het nieuwe Revolution X™-motorblok is ontwikkeld als antwoord op stop-and-go-stadsverkeer en werd geplaatst in een gloednieuw, smal en slank chassis. Met zijn superlage zadelhoogte, nieuwe vering en breed stuur waarmee je met vertrouwen krappe bochten en snelle knikken maakt, is deze Dark Custom klaar voor alles wat de stad hem voor de wielen gooit. De Street 750 is vanaf nu beschikbaar bij alle Authorized Harley-Davidson Dealers.

No comments:

Post a Comment