Thursday, 10 July 2014

Erik Buell Racing gaat samenwerken met Parts Europe voor OEM onderdelendistributie

Erik Buell Racing gaat samenwerken met Parts Europe 
voor OEM onderdelendistributie

Parts Europe logo
color reg 193 276a2

Alkmaar, 10 juli 2014 – Erik Buell Racing (EBR) heeft vandaag bekendgemaakt dat het Parts Europe uit Konz/Trier (Duitsland) heeft verkozen tot distributiepartner voor alle EBR-onderdelen in Europa. Als onderdeel van de overeenkomst gaat Parts Europe zorgdragen voor het verwerken van de orders en het leveren van de onderdelen aan het Europese dealernetwerk van EBR.

ebr motorcycles pegasus logo 193 151f1

"Wij hebben Parts Europe als onze distributiepartner gekozen vanwege hun verregaand geautomatiseerde activiteiten, de op strategische plekken gevestigde distributiecentra en hun bestaande relatie met veel van onze dealers. Parts Europe deelt onze focus op het gebied van klanttevredenheid en heeft een goede naam in snelle en vriendelijke serviceverlening, waarmee ze zelfs de meest kwalitatief hoogwaardige producten een meerwaarde bieden. We willen het bestellen en op voorraad nemen van onderdelen door onze dealerorganisatie zo efficiënt mogelijk
laten verlopen, en er zeker van zijn dat onze klanten zich verzekerd weten van de best mogelijke ondersteuning binnen de industrie," aldus Erik Buell.

Deze maand start Parts Europe met de levering van onderdelen en accessoires aan EBR's dealernetwerk. "De samenwerking met Parts Europe betekent opnieuw een belangrijke stap in het versterken van ons merk en onze organisatie in Europa," verklaart Edwin Belonje, Managing Director van EBR Europe. "Professionele en snelle onderdelenleveranties aan ons dealernetwerk garanderen een maximale betrouwbaarheid op het gebied van onderdelen voor onze verkooppartners en zullen het vertrouwen van Europese kopers in ons merk nog verder vergroten."

Het onderdelenbestelsysteem van EBR zal worden gekoppeld aan Parts Europe om de bestelprocedure naadloos te laten verlopen, voor een snelle levering van EBR-onderdelen. "Dit partnerschap markeert een nieuw hoofdstuk voor Parts Europe omdat we ons business model nu verder uitbreiden met de ondersteuning van OEM's. We zijn verheugd dat EBR ons marktpotentieel op waarde weet te schatten en we kijken uit naar onze nieuwe samenwerking," aldus Fred Fox.

Over EBR: Erik Buell Racing is gevestigd in East Troy, Wisconsin (VS), en ontwerpt, ontwikkelt en produceert high-performance motorfietsen voor liefhebbers van sportmotoren wereldwijd. Daarnaast biedt EBR Engineering Services engineering expertise voor projecten binnen en buiten de motorfietsindustrie voor een wereldwijde clientèle. Het hoofdkantoor van EBR Europe is gevestigd in Alkmaar en staat onder leiding van Edwin Belonje.

Over Parts Europe: Parts Europe is een divisie van Parts Unlimited, 's werelds grootste distributeur van aftermarkt accessoires in de powersports industrie. Het hoofdkantoor van Parts Unlimited is gevestigd in Janesville, Wisconsin. Parts Unlimited en Parts Europe verkopen aan powersports dealerbedrijven wereldwijd en blijven hun aanwezigheid verder uitbreiden via de dochterbedrijven Drag Specialties en Parts Canada.


No comments:

Post a Comment