Wednesday, 11 June 2014

Monster 821 in de ‘Monster Wall’ competitie

De nieuwe Monster 821 in de ‘Monster Wall’ competitie 
tijdens de World Ducati Week 2014
Ducati viert de komst van de gloednieuwe Monster 821 tijdens de World Ducati Week in juli 
Om het op de best mogelijke manier te vieren, roept Ducati alle Monster liefhebbers op om hun verhalen te delen via de ‘Monster Wall’ competitie die kort geleden online gelanceerd is 
Ducati werkt samen met Canon aan het ‘Monster Wall’ initiatief tijdens de WDWDucati heeft een aantal bijzondere initiatieven in petto voor de World Ducati Week op het Misano World Circuit “Marco Simoncelli” van 18-20 juli. Er zal speciaal aandacht worden besteed aan de onlangs gelanceerde Monster 821 die alle oorspronkelijke waarden, die in verband staan met de naked Monster modellen van de afgelopen 20 jaar, tot leven brengt.
In de schijnwerpers sinds de aankondiging eind mei, is de nieuwe Monster 821 een stijlvolle mix van minimalistisch Italiaans design en krachtige prestaties, in staat om de Monsteristi te
verleiden, evenals nieuwkomers op zoek naar een motorfiets met temperament, goede handling en ergonomie voor maximaal rijplezier. Aangedreven door de levendige 821cc tweecilinder 112pk Testastretta 11° motor, de nieuwe Monster 821 bevat ook een groot aantal van Ducati’s nieuwste technologische handigheden om eenvoudige bediening en een vertrouwd gevoel van controle en ergonomisch comfort voor zowel rijder als passagier te garanderen.    

De aantrekkingskracht van de Monster op liefhebbers van motorrijden, custom bouwers, fotografen en zelfs stylisten, heeft Ducati besloten een platform te lanceren om de komst van de nieuwe Monster 821 te vieren wat zal resulteren in een motorfiets lifestyle moment op de World Ducati Week in juli. 

De Monster gaat verder dan enkel een motorfiets, het brengt mensen samen, het inspireert mensen die zelf motorfietsen ontwerpen en degene die de waarden bewonderen die de Monster bezit. Dat is waar de Monster Wall voor is. Een enorme muur zal worden gebouwd op het Circuit van Misano en worden bedekt met de meest inspirerende 821 foto’s, teksten en video’s die Ducati liefhebbers kunnen uploaden via de website. De Monster door de ogen van Monsteristi over de hele wereld. 

Door te klikken op ‘Monster Tales’ op de website: http://monstertales.ducati.com kunnen mensen foto’s, verhalen of video’s van hun Monsters uploaden die hun gevoel vertegenwoordigt. Iedereen die het platform bezoekt kan een stem uitbrengen op een item door op de Like-knop te klikken. De top 821 inzendingen krijgen een plek op de Monster Wall tijdens de WDW2014. 

Meer Monster dan ooit, de nieuwe Monster 821 zal de wereldwijde liefhebbers zeker inspireren en de vijf meest vooraanstaande inzendingen zullen een gratis ticket ontvangen (rijder en passagier) voor de World Ducati Week. Canon werkt samen met Ducati aan dit initiatief en zal de beste bijdragen leveren op artistiek vlak onder het thema Monster met een Canon EOS 700D.

De Monster Wall is mede mogelijk gemaakt door Canon en is slechts een van de vele initiatieven die Canon en Ducati in petto hebben voor de World Ducati Week in juli. Deelnemers aan de Monster Wall competitie kunnen hun bestand uploaden naar het Monster Tales platform op http://monstertales.ducati.com. Volledig regelement is online beschikbaar en de sluitingsdatum voor inzendingen is 30 juni 2014.


Alle informatie over de World Ducati Week 2014 kunt u vinden op http://wdw.ducati.com 

No comments:

Post a Comment