Tuesday, 10 June 2014

De Ducati Scrambler terug in 2015

Geboren in Bologna en het hart van motorrijders gestolen, nu terug in 2015 - De Ducati Scrambler 
Ducati kondigt officieel de nieuwe Scrambler aan die in 2015 gelanceerd zal worden 
Ducati medewerkers in Bologna mochten het speciale eerste prototype aanschouwen 
De speciale website Scramblerducati.com toont de ontwikkeling van het project online 
Borgo Panigale, Bologna (Italië) 9 juni, 2014 – Ducati verraste haar medewerkers van de fabriek in Bologna toen ze op maandag 9 juni aankwamen op hun werk, met een exclusieve preview van het Scrambler prototype die in 2015 gelanceerd zal worden. De medewerkers arriveerden in een sfeer die past bij het nieuwe model, op een strand met muziek en surfboards, eetkraampjes en een grote gele container waarin enkel zij het nieuwe model konden aanschouwen.  

Na vele jaren van geruchten en speculatie rond het project, werd het bestaan van de Ducati Scrambler stijlvol bevestigd met een creatieve, interne stunt op het hoofdkwartier van de
Italiaanse fabrikant en werd de belofte gemaakt dat het nieuwe model vanaf begin 2015 beschikbaar zal zijn. 

De beslissing van Ducati om het nieuwe model als eerst aan haar werknemers te tonen, onderstreept de waardering die zij heeft voor haar personeel. Zij worden beschouwd als het kloppend hart van het bedrijf. Samen met hen creëert een speciaal team voor dit project een hele wereld rond de Scrambler met een levensstijl van plezier, creativiteit en vrije expressie, zoals ook het hiervoor geïmproviseerde strand suggereert.
Terwijl de nieuwe Scrambler gecreëerd is met dezelfde kernwaarden die hebben bijgedragen aan een belangrijke periode van de geschiedenis van het bedrijf in de jaren 60 en 70, lijkt het nieuwe model het oorspronkelijke model te herinterpreteren op een volledig up-to-date manier. Bevestiging van de Scrambler zal ongetwijfeld duizenden fans die al jaren dromen van een dergelijk project blij verrassen.  

Met de pure vorm van plezier wordt van de nieuwe Ducati Scrambler gezegd dat het de perfecte combinatie vertegenwoordigt van het traditionele en het hedendaagse, terwijl een terugkeer wordt gemaakt naar de pure essentie van motorrijden – twee wielen, breed stuur, een eenvoudig motorblok en heel veel plezier.  

Er zijn nog geen officiële beelden vrijgegeven en geen van de gelukkige medewerkers die in de grote gele container waren mochten foto’s nemen. Maar Ducati bevestigt dat de nieuwe Scrambler dit najaar onthuld zal worden en beschikbaar is vanaf begin 2015 bij Ducati dealers wereldwijd.  


Iedereen die de fascinerende ontwikkelingen van het project op de voet wil volgen, kan de speciale website http://www.scramblerducati.com bezoeken, of de content over de nieuwe Scrambler opzoeken via de #scramblerducati hashtag.

No comments:

Post a Comment