Wednesday, 28 May 2014

Nieuwe Ducati Monster 821 aan


Ducati kondigt de gloednieuwe Monster 821 aan 
Gloednieuwe Monster 821 aangedreven door een 112 pk, 
watergekoeld 821cc Testastretta 11° motorblok 
Ook verkrijgbaar in Dark versie, 
de Monster 821 zal vanaf midden-juli 2014 verkrijgbaar zijn 
Eerste afbeeldingen van het nieuwe iconische naked model 
onderstrepen Ducati’s roots in Bologna 


Borgo Panigale (Bologna), 28 mei 2014 – Ducati kondigt de gloednieuwe Monster 821 aan, een middelgrote versie van de 3e generatie van het iconische naked model en het nieuwe hoofdstuk in het beroemde verhaal van de in Bologna gebouwde motorfiets. Ducati heeft ervoor gekozen om de
eerste foto’s van het nieuwe model in de typische Bolognese sfeer te maken en daarmee benadrukt het bedrijf de sterke associatie die zij hebben met Bologna.

Na de succesvolle onthulling van de nieuwe generatie Monster 1200 op de Milan International Motorcycle Show in november, introduceert Ducati nu de Monster 821, een middelgrote versie van het spectaculaire nieuwe model en de nieuwste aanvulling in de wereld van de Monster. 


Er zijn inmiddels meer dan 290.000 Monsters afgeleverd sinds het originele concept van meer dan 20 jaar geleden. Het nieuwe model behoudt haar stijlvolle karakter met behulp van het nieuwe chassis en gespierde look van de Monster 1200, ontworpen met hoogwaardige componenten die volledig geïntegreerd zijn met Ducati’s nieuwste technologieën.


De zeer toegankelijke nieuwe Monster wordt aangedreven door de nieuwste uitvoering van Ducati’s zeer succesvolle 821 Testastretta 11° motor en combineert 112 pk en 89,4 Nm koppel met een indrukwekkend lichtgewicht van 179,5kg (drooggewicht) totaal. Deze stijlvolle mix van minimalisme en prestaties baant de weg terug naar de oorspronkelijke essentie van het Monster-concept, waar minder-is-meer en made-in-Italy samengaan en een motorfiets lifestyle wordt gecreëerd. 

High-spec remmen, uitstekende vering en stijlvolle componenten gecombineerd met Ducati’s beste ergonomische vormen zorgen voor de meest aantrekkelijke mid-range Monster ooit. Super comfortabel, met een innovatief aanpasbare zithoogte, 8-niveau traction control, 3-niveau ABS en 3-niveau Ride-by-Wire met Ducati’s gebruiksvriendelijke Riding Modes systeem. 

De Monster 821 maakt gebruik van de nieuwste generatie technologieën om een verbeterde rijder/motor relatie te creëren en te zorgen voor een hoge adrenaline ervaring terwijl u voortdurend het gevoel van volledige controle en goede ergonomie zult ervaren. 


Vanaf juli 2014 is de nieuwe Monster 821 verkrijgbaar bij de Ducati dealers in verschillende uitvoeringen. De Monster 821 Dark is uitgerust met een zwart frame en zwarte wielen, de Monster 821 in Ducati rood met rood frame en zwarte wielen of star white silk met rood frame en mat rode wielen. Zowel de rode als witte kleurstelling is voorzien van bijpassende cover voor de passagiersplaats. Het gloednieuwe model is ook beschikbaar in 35kw uitvoering voor het A2-rijbewijs. 

Prijzen voor België* :
-              Monster 821 Dark – 9 995 € incl. BTW
-              Monster 821Red / Star White – 10 495 € incl. BTW

 * Exclusief kosten rijklaar maken en transport.

 

No comments:

Post a Comment