Saturday, 3 May 2014

KNMV Motordag

KNMV Motordag

Het 110-jarig jubileum van de KNMV vieren wij met de KNMV Motordag op 4 mei. Op deze gratis toegankelijke dag valt er van alles te beleven op zowel het oefencircuit van de politie als op het ANWB Testcentrum in Lelystad.Programma
Er is tussen 12.00 uur en 17.00 uur (terrein open vanaf 11.00 uur) een uitgebreid en gevarieerd programma met voor ieder wat wils. Er zijn zowel doe- als kijkactiviteiten. Kom ook naar de KNMV Motordag, doe mee, geniet van een hapje en een drankje en deel met je mede-motorrijders dat mooie motorgevoel!

Gratis inschrijving
Wie jarig is trakteert: de toegang tot dit evenement is dan ook GRATIS! Het enige dat je moet doen is jezelf inschrijven, zodat wij weten dat je van de partij bent.


Workshops
De workshops met voorinschrijving waren vrij snel volgeboekt. Maar niet getreurd! Om niemand teleur te stellen zijn er nu extra workshopplekken gecreĆ«erd, waarvoor je jezelf op 4 mei ter plaatse kunt inschrijven. Wees er dus op tijd bij! Het enige wat je vooraf nog moet doen is jezelf gratis in te schrijven als Motordagdeelnemer. 

Praktisch: adres en tijden
De KNMV Motordag wordt gehouden op 4 mei 2014 van 11.00 tot 17.00 uur in Lelystad op het PVI-oefencircuit van de politie (Politieacademie) en op het nabijgelegen ANWB Test- en Trainingscentrum. Het programma start om 12.00 uur. Hou voor de navigatie het adres van de Politieacademie aan, dit is tevens de ingang van het feestterrein:

Eendenweg 12
8218 NC Lelystad

Toertocht
Maar voordat je daar bent aangekomen begint het motorplezier al. We organiseren namelijk een prachtige toertocht vanuit jouw KNMV-district naar Lelystad, zodat je in stijl in de polder arriveert! Op de toertochtenpagina staan de diverse routes.

Jij doet toch ook mee?
Doe mee! Schrijf jezelf in voor deze bijzondere dag om samen met ons het 110-jarig jubileum van jouw motorbond te vieren tijdens de eerste, van hopelijk vele, KNMV Motordagen. Zo kun je genieten en ervaren wat het betekent om deel uit te maken van de KNMV-motorfamilie.

No comments:

Post a Comment