Monday, 19 May 2014

HOCO Parts Nieuws: Aliant YLP’series


HOCO Parts Nieuws: Aliant YLP’series

Aliant X-series hebben het bewijs geleverd dat Italiaanse Lithium-Ion accu’s van hoge kwaliteit zijn en zeer goed presteren.


Om het gehele programma aan te vullen introduceert Aliant een nieuwe modellen reeks, de YLP-series. Deze reeks komt onder de X-series, om de consument de keuze te geven tussen betaalbare goede lithium-ion accu (YLP) of de beste keuze voor extreme omstandigheden (X-series).

De YLP’s hebben andere lithium-ion cellen daardoor zijn ze compacter en lichter, vergeleken met de X-series en zelfs de meest compacte accu’s in zijn klasse! 

Een 14Ah Aliant (YLP14) met afmetingen 114x69x90 (lxbxh) weegt maar slechts 760 gram en tovert daar een bewonderingswaardige CA waarde van 490A uit. Het YLP gamma bestaat uit 7 varianten en loopt van 5Ah tot 24Ah. De accu’s hebben 2 jaar garantie. 


Prijs
De adviesverkoopprijs is vanaf € 116,50 inclusief BTW. Kijk voor onze dealers op www.hocoparts.com. Check ook eens www.facebook.com/hocopartsnews, de Facebook pagina van Hoco Parts. ‘Like’ deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

No comments:

Post a Comment