Wednesday, 7 May 2014

Chapter No Surrender in Geleen

No Surrender krijgt tweede chapter in Limburg

"Motorclub No Surrender heeft een tweede afdeling in Limburg," 
aldus Klaas Otto, de hoogste baas van No Surrender.

Het tweede chapter in Limburg van No Surrender chapter is dinsdag tijdens een clubavond geïnstalleerd. De afdeling heet 'Shqiponjat' en komt in Geleen. No Surrender begint het chapter in Geleen met tien Albanese leden. 


In Venlo had No Surrender al het South Side Chapter, Geleen is daarmee het tweede, een stuk zuidelijker gelegen chapter in Limburg. De Venlose tak van de motorclub is nog niet officieel geïnstalleerd omdat de beoogd president Lau Geeraets in de cel zit. Hij zit voorlopig vast in verband met de verdwijning van twee Marokkanen uit Venray.

(De politie is inmiddels gestopt met het graven bij het oude huis van Lau Geeraets in Arcen. De politie heeft dinsdagavond rond half 10 de spullen opgeruimd. Rechercheurs zijn maandag en dinsdag de hele dag bezig geweest met graven aan de Brandemolen, in het buitengebied van Arcen. Ze zoeken naar sporen van de verdwenen Marokkanen uit Venray. Dinsdagavond is de graafmachine vertrokken en zijn de hekken weg gehaald. Het is onduidelijk of dat betekent dat er sporen zijn gevonden van de twee Marokkaanse mannen. Die zouden in 2006 volgens justitie door Lau Geeraets zijn vermoord. Hij zit op dit moment vast. Eerder zou hij in de gevangenis alle gruwelijke details over de dood van de twee Marokkanen hebben opgebiecht.)

De nieuwe afdeling van No Surrender in Geleen heeft nog geen clubhuis. Dat mag voorlopig niet omdat het een prospect-chapter is.


No comments:

Post a Comment