Thursday, 8 May 2014

“36 Oranjesteden in 21 Toertochten”, voor motor en auto

In het Oranjejaar 2014: “36 Oranjesteden in 21 Toertochten”, voor motor en auto 

Tips, routekaartjes en hotel-aanraders
Speciale aandacht voor bezienswaardigheden inclusief cd met e-book en gps routes voor          Garmin en TomTom


logo VTO 85 1dd29


Breda, 8 mei 2014 – VTO, de professionele reisorganisatie die is gespecialiseerd in auto- en motortoertochten, heeft weer een nieuw boek uitgebracht voor het maken van interessante toertochten met de motor of de auto. Het boek beschrijft 21 leuke toertochten waarbij maar liefst 36 Oranjesteden worden aangedaan. 2014, het jaar van en voor Oranje voor twee- en vierwielers.


HPIM9955 193
8ae10

Het nieuwe ‘Motor- en Autoboek’ beschrijft 21 toertochten waarbij in totaal 36 steden worden aangedaan die op een of andere manier een band met Oranje hebben. De toeristische auto- of motorrijder komt in Nederland en Duitsland op historische, in veel gevallen onbekende plekken, 


terwijl de tochten door mooie streken en onbekende gebieden voeren. De routes in ons land en dat van de Oosterburen gaan niet uitsluitend over fraaie binnenwegen maar ook worden steden aangedaan als Delft, Veere, Middelburg, Vlissingen, Nassau, Dillenburg, Potsdam en Oranienburg. 


Kopie van HPIM3419
193 d874d


Iedere tocht begint met een overzichtelijke routekaart en wordt gevolgd door een korte beschrijving van de band die de desbetreffende stad met de Oranjes heeft. Daarna volgt een beschrijving van de route. Het gehele boek is voorzien van mooie, actuele kleurenfoto’s.
Tot slot verschaft het boek een overzicht van de hedendaagse bezienswaardigheden die vanuit een toeristisch oogpunt worden beschreven.
In het boek:
- routekaarten
- uitvoerige routebeschrijvingen
- informatie
- foto’s
- bezienswaardigheden
- musea
- Informatienummers VVV’s
- internetadressen
- overzicht hotels

Als extra is achter in het boek een normaal formaat cd-rom ingesloten met e-book en gps- bestanden. De gps-bestanden zijn: .gdb en .gpx voor Garmin en andere systemen + .itn voor TomTom. Met deze nieuwe bestanden kan via het navigatiesysteem zorgeloos en veilig worden genoten van de route en de omgeving. 

Het boek heeft 172 pagina’s en kost € 18,95 inclusief cd-rom. 
De portokosten binnen Nederland bedragen € 3,84. 
Voor meer informatie kunt u kijken op: “Boek 2014”, en bestellen kan via een e-mail aan info@tomboudewijns.nl.

No comments:

Post a Comment