Wednesday, 30 April 2014

ZERO MOTORCYCLES ROADSHOW 2014 MODELLEN

ZERO MOTORCYCLES ORGANISEERT IN BELGIË ROADSHOW VAN NIEUWSTE 2014 MODELLEN
Uitgebreide testmogelijkheden bij Zero-dealers in Leuven en Antwerpen.
Bijna honderd geïnteresseerde motorrijders kunnen kennismaken 
met geavanceerde elektrische mobiliteit


Zero Motorcycles, wereldwijd toonaangevend op het gebied van elektrische motorfietsen, organiseert komende maand een roadshow bij de Belgische ZERO-dealers waarbij zo’n honderd motorrijders kennis kunnen maken met de nieuwste modellen van ZERO. De Zero S, Zero DS, Zero FX en Zero SR modeljaar 2014-modellen zijn sinds kort leverbaar in Europa, voor geïnteresseerden een prima moment om nu een informatieve testrit te maken. Wie gebruik wil maken van deze vrijblijvende gelegenheid kan zich aanmelden via de website van Zero Motorcycles. De roadshow wordt georganiseerd in Antwerpen en in Heverlee.


"De modellen van het modeljaar 2014 van Zero Motorcycles zijn net gearriveerd bij onze dealers, een prima moment om motorrijders in de gelegenheid te stellen de kracht van elektrisch motorrijden te ervaren. En om daarnaast alle voordelen te vernemen over het bezitten van een elektrische Zero-motorfiets,” zegt Pieter de Waal, Managing Director Europe van Zero Motorcycles. “De prestaties zijn weer verder toegenomen en een oriënterende testrit zal een verhelderende ervaring zijn.


De 2014 modelreeks is ontwikkeld met nieuwe voorzieningen, zoals een verbeterde wielophanging, betere remmen en handling. Een nieuw dashboard is ook geïntegreerd met een backlit LCD-scherm waarmee de berijders informatie kunnen oproepen, statistieken kunnen bekijken en rij-modi in kunnen stellen, met de mogelijkheid om van functie te wisselen. Met de nieuwe Z-Force® Power Tank-accessoire zijn rijders in staat om in stadsverkeer tot zelfs 276 kilometer te rijden of 141 kilometer op de snelweg. Klanten kunnen de prestatiesettings naar eigen voorkeur instellen met behulp van de gratis Zero Motorcycles app, die ook wordt ondersteund in het Nederlands en het Frans. Daarnaast heeft de nieuwe modelreeks nu een standaard garantie van vijf jaar voor de aandrijving, tot een maximum kilometrage van 160.000 kilometer.Tijdens de roadshow staan alle types voor een rijtest ter beschikking: de Zero S, de Zero SR, de Zero DS en de Zero FX.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: www.zeromotorcycles.com/events

Locaties Zero Roadshow
17 mei 2014
Go4electric
 Ambachtenlaan 54
 Heverlee (Leuven)
18 mei 2014
Ecomobiel BVBA
 Lange Lozanastraat 215
 Antwerpen

No comments:

Post a Comment