Thursday, 17 April 2014

Kawasaki - Echte cruisers voor echte cruiserrijders

Kawasaki - Echte cruisers voor echte cruiserrijders
Kawasaki heeft een succesvol en breed assortiment aan opwindende V-Twin cruisers, variërend van de uiterst makkelijk bestuurbare VN900’s naar de bigtwins in de machtige 1700’s.


Met dit brede assortiment en een aantal exclusieve aanbiedingen in 2014 laat Kawasaki zien het cruiser segment uiterst serieus te nemen. Vele liefhebbers van cruisers, choppers, customs en alle andere stoere V-twins weten het al: de mooiste en beste modellen komen van Kawasaki. 


Zij weten dat moderne cruiserrijders niet in het verleden blijven hangen en kiezen voor een prachtig uiterlijk in combinatie met betrouwbaarheid, moderne techniek en weinig onderhoud. 


Scherpe prijzen op de 900’s
Voor 2014 zijn de prijzen van de 900cc cruisers aangescherpt. Dat geldt dus voor de VN900 Classic, de VN900 Classic Special Edition en de VN900 Custom. Nog mooier is de aanbieding op de VN900 Light Tourer, waarbij het uiterst complete extrapakket met originele Kawasaki accessoires, zoals een windscherm, koffers en een sissybar, maar liefst 700 euro in prijs verlaagd is. Hierdoor blijft de totaalprijs onder de 10.000 euro, een ongelooflijk scherpe prijs  voor zo’n complete cruiser. 


Always more: 1700cc
De VN1700 Voyager en VN1700 Voyager Custom bieden de verwende cruiserrijder datgene waar hij naar zoekt. Lang, laag, stoer, traction control, power modes, en een machtig koppel en volop vermogen. Daarbij bewijst Kawasaki dat dergelijke ‘zware jongens’ door moderne techniek wèl betrouwbaar kunnen zijn, zonder ook maar iets aan de woeste beleving af te doen. 


Proefrijden op alle Kawasaki cruisers doe je bij de officiële Kawasaki dealer. Rij eens langs of bel voor een afspraak, zodat die cruiser van je dromen klaargezet kan worden. 

No comments:

Post a Comment