Friday, 11 April 2014

Geen vergunning voor paasshow van motorwinkel DCA Motorcycles

Helmond geeft geen vergunning voor paasshow 
van motorwinkel DCA Motorcycles
De Jaarlijkse Paasshow van motorwinkel DCA Motorcycles gaat niet door 


HELMOND - De gemeente Helmond verleent geen vergunning voor de paasshow van motorwinkel DCA Motorcycles. Volgens eigenaar Dennis van der Velden krijgt hij geen vergunning vanwege de onrust onder rivaliserende motorclubs. DCA Motorcycles is verbaasd en stapt naar de rechter. 


Dennis van der Velden meent dat er geen enkele reden is om de show te verbieden. Hij verkoopt vooral Japanse motoren en motorclubs komen niet af op zijn paasshow. "Het zijn vooral dagjesmensen.'' 

Doorgaan met voorbereidingen
Hij zegt dat hij al veel kosten heeft gemaakt en hij vreest dat hij veel omzet misloopt. "Pasen is voor ons de start van het seizoen. Wij kunnen zo niet ondernemen.'' De ondernemer benadrukt dat hij gewoon doorgaat met de voorbereidingen. 
De gemeente Helmond wil niet zeggen waarom de vergunning is geweigerd. "We zitten in de procedure en zijn met het bedrijf in gesprek'', is het enige wat een gemeentewoordvoerder wil zeggen. 

Harleydag ook verboden
Eerder verbood de gemeente de jaarlijkse Harleydag in Helmond met Pasen, omdat de komst van beruchte motorclubs als Satudarah of No Surrender werd gevreesd. 

Auteur: Bart Elzendoorn Bron: Omroep Brabant  Foto: www.madnessphotography.eu 

No comments:

Post a Comment