Wednesday, 9 April 2014

American Lifestyle biedt als eerste Belgische Harley-Davidson Dealer de Express Lane Service aan

American Lifestyle biedt als eerste Belgische Harley-Davidson Dealer de Express Lane Service aan - Sneller kan niet 

Rijswijk, 09 april 2014 –  Snel nog even je motorfiets bij de dealer de werkplaats in, omdat de olie ververst moet worden of er een nieuwe valbeugel op moet? Meestal kan dat niet zonder eerst een afspraak te maken. Daar komt nu verandering in, dankzij de inrichting van een gloednieuwe Express Lane Service bij Authorized Dealer American Lifestyle in Zwijndrecht. 


Alle kleine service- en onderhoudsbeurten kunnen nu zonder voorafgaande afspraak uitgevoerd worden. Banden vervangen, remmen nakijken, olie verversen of het veranderen van de handvaten, voetsteunen, de uitlaat, de spiegels of Genuine Motor Parts & Accessories – ze maken allemaal deel uit van de taken waarvoor meteen of dezelfde dag nog ruimte is. De klussen nemen één tot drie uur in beslag, zodat de klant ondertussen kan genieten van een kopje koffie of de nieuwste collectie MotorClothes kan passen, voor hij weer kilometers gaat maken. 


De werkplaats van American Lifestyle in Zwijndrecht heeft met het ‘Harley-Davidson Express Lane Service Centrum’ de primeur te pakken in België. De bedrijfsleider Timo Van Den Broeck legt uit: “Met deze gloednieuwe Express Lane Service bieden wij de klanten extra flexibiliteit en bijkomend deskundig advies en dienstverlening. Voortaan ontvangen wij al onze klanten voor de werkplaats in een nieuw ingerichte ontvangst- en adviesruimte, waar we elke motorfiets op een specifiek daarvoor geïnstalleerde brug nakijken. De Servicemaster bespreekt dan samen met de klant de uit te voeren werkzaamheden, de kosten en het tijdschema.“ 

Een extra service die American Lifestyle biedt, is een vermogensbank om het aantal pk’s te bepalen. Gebruikmaken van de Express Lane Service is mogelijk van maandag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 16:00 uur. Vooraf geplande service-afspraken zullen echter altijd nog voorrang hebben. Meer informatie is te verkrijgen bij American Lifestyle in Zwijndrecht. 

No comments:

Post a Comment