Tuesday, 18 March 2014

ZERO MOTORCYCLES BREIDT INTERNATIONALE PRESENCE UIT

ZERO MOTORCYCLES BREIDT INTERNATIONALE PRESENCE UIT DANKZIJ SAMENWERKING MET NEDERLANDS/AMERIKAANS E-MOBILITY INITIATIEF
Nederlandse delegatie bezoekt fabriek Zero Motorcycles 
voor ondertekening samenwerking en rondleiding


Alkmaar, 18 maart 2014  – Zero Motorcycles, wereldwijd toonaangevend op het gebied van elektrische motorfietsen, heeft vandaag bekendgemaakt dat het zich heeft aangesloten bij het Coast to Coast e-Mobility Initiative om te helpen de Nederlandse en Amerikaanse markt voor elektrische mobiliteit verder te ontwikkelen. Het Europese hoofdkantoor van Zero Motorcycles is sinds 2009 gevestigd in Alkmaar.


“Zero Motorcycles is verheugd deel uit te gaan maken van Coast to Coast e-Mobility omdat deze organisatie ons kan helpen bij het beter begrijpen en verder ontwikkelen van de Nederlandse markt voor onze innovatieve producten en services. Voor ons zijn Nederland en Europa cruciale gebieden voor de uitbreiding van onze activiteiten en ons marktaandeel,” verklaart Richard Walker, CEO van Zero Motorcycles. “Wij kijken er erg naar uit om samen te werken met de Nederlandse en Amerikaanse partners van Coast to Coast e-Mobility om de markt voor emissievrije mobiliteit verder te stimuleren door de inzet van elektrische motorfietsen.”“Coast to Coast e-Mobility is blij om Zero Motorcycles binnen dit initiatief aan boord te hebben,” aldus Peter van Deventer, Directeur van Coast to Coast E-Mobility Connection. “De geavanceerde, en binnen de industrie toonaangevende technologie van de elektrische motorfietsen die Zero in Californië ontwerpt en produceert, vormt een belangrijke aanwinst voor de trans-Atlantische samenwerking tussen Nederland en Californië. De ambities van Zero versnellen de introductie van schonere, elektrische mobiliteit wereldwijd.”


Nederland en Californië zijn wereldwijd leiders op het gebied van e-mobility. Recent ondertekenden Wilma Mansveld, Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, en Matt Rodriquez, minister van de California Environmental Protection Agency, een overeenkomst op het gebied van elektrische mobiliteit. Daarnaast sloten de California Plug-In Electric Vehicle Collaborative en Coast to Coast e-Mobility een meerjarige samenwerking op het gebied van kennisdeling en business development.

Over Coast-to-Coast E-Mobility Connection
 De Coast to Coast E-Mobility Connection (C2C) - een publiek-privaat samenwerkingsverbond - focust zich op het stimuleren van kennis- en innovatiedeling tussen Nederlandse en Amerikaanse overheden, universiteiten en ondernemingen, om bilaterale verhoudingen tussen beleidsmakers te versterken en om ondernemingen te helpen kansen te creëren in relevante e-mobility markten. Momenteel bestaat C2C uit 15 actieve en deelnemende partnerorganisaties: APPM,Athlon Car Lease,Brabantse Ontwikkelings Maatschappij,De Lage Landen,Eindhoven University of Technology,e-Traction, Ministerie van Economische Zaken, NSOB,PROOV,Provincie Noord-Holland,Rabobank,Rotterdam University,Spijkstaal Elektro en Tacstone Ventures.


ZERO Motorcycles

ZERO Motorcycles heeft het vaste voornemen om elektrisch motorrijden verder uit te breiden in Nederland en andere landen in Europa door het op de markt brengen van geavanceerde elektrische motorfietsen die een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding hebben en hoge prestaties leveren. ZERO wordt gedreven door innovaties, gereden met passie, aangestuurd door integriteit en gemeten naar prestaties. Dankzij uitgebreide research, inzichten en ervaring combineert ZERO de kunde en de wetenschap bij het ontwikkelen van motorfietsen om producten te ontwerpen en te produceren die consumenten waarderen en de merktrouw bevorderen. ZERO Motorcycles wil de belangrijkste producent ter wereld zijn van elektrische motorfietsen.

Volg ZERO Motorcycles op Twitter @ZEROMC,word een fan van ZERO Motorcycles op Facebook en check wat ZERO doet op YouTube: www.youtube.com/ZEROmotorcycles.

Voor meer informatie: 0031 (0) 725112014 of media.nl@ZEROmotorcycles.com

Voor persinformatie, video’s en foto’s: http://www.ZEROmotorcycles.com/press.

Voor meer informatie over ZERO Motorcycles of de complete modellijn ZERO S, ZERO DS en ZERO FX motorfietsen: http://www.ZEROmotorcycles.com/

No comments:

Post a Comment