Wednesday, 5 March 2014

Nieuw model Ducati Diavel


Gloednieuw Ducati Diavel model onthuld in Genève

Nieuwe Diavel modellen met veel nieuwe functies onthuld door Claudio Domenicali (CEO Ducati) tijdens de VW Group Night aan de vooravond van de Geneva Motor Show. 
Een prachtige, in Bologna gebouwde sportcruiser met een verbeterd design, comfort en ergonomie en een nieuwe, nog vloeiender lopende en hoger presterende motor. 
Nieuwe Diavel modellen zullen vanaf april binnen komen bij de Ducati dealers.


Borgo Panigale (Bologna, Italië) – Genève (Zwitserland), – De gloednieuwe Ducati Diavel maakte zijn eerste publieke verschijning op een speciale preview presentatie in Genève tijdens de prestigieuze Volkswagen Group Night. Aan de vooravond van de 84e editie van de International Motor Show of Geneva (die duurt van 6 tot en met 16 maart), onthulde Claudio Domenicali (CEO van Ducati Motor Holding) persoonlijk het nieuwe model op het podium, wat resulteerde in een prachtige preview van de nieuwste machine die zich aansluit bij het 2014 assortiment van Ducati.Na de introductie van de nieuwe reeks modellen op de Milan International EICMA Motorcycle Show in november 2013, heeft Ducati’s laatste presentatie van de nieuwe Diavel het industriële ontwikkelingsplan van het bedrijf met succes behaald, dat een volledig nieuw model (de Monster 1200) en drie ‘doorontwikkeling’ modellen had beloofd: de 899 Panigale, de exclusieve 1199 “Superleggera” en nu de nieuwe Diavel.  Ducati presenteert verdere verbeteringen aan haar sportcruiser model, met de nieuwste versie van de Testastretta 11° DS motor, een nieuw uitlaatsysteem en de nieuwste technologische elementen zoals de nieuwe full-led-koplamp. Gecombineerd zorgt dit voor de krachtige en uitgesproken persoonlijkheid van het model, met de verfijnde styling die synoniem staat voor het iconische merk Ducati. 

De nieuwe Diavel volgt de “Performance Redefined” filosofie van het bedrijf, met cutting-edge innovatie en technologie om een soepeler, veiliger en rijvriendelijkere ervaring te bieden. Dit maakt de motor toegankelijker voor het steeds toenemend aantal mensen die de wens hebben de unieke sensatie te ervaren van het rijden op een Ducati.  

De nieuwe machine blijft in een klasse op zichzelf, uniek, innovatief, gedurfd en een benchmark die motorrijders over de hele wereld blijft aantrekken. Gebouwd om een indrukwekkende verschijning te hebben maar toch licht en wendbaar in de typische stijl van Ducati, neemt de nieuwe Diavel de rijder/motor relatie naar een ander niveau in absolute comfort. Voor kenners van de technologie, de nieuwste generatie Testastretta 11° Dual Spark motor gecombineerd met volledige LED-verlichting, ABS, Ducati Traction Control en Riding Modes leveren een vertrouwenwekkende superioriteit. De nieuwe styling, 162PK en 205KG* pure Ducati zorgen voor een comfortabele sport /lifestyle ervaring waar voorheen alleen maar van gedroomd kon worden.  

Het samenvoegen van de werelden kracht en stijl wordt nu bereikt met overtuigende precisie. Een speciaal ontworpen 240 achterband in combinatie met Ducati’s chassis technologie zorgen voor waanzinnige handeling en hellingshoek van de motor die de wetten van de fysica uitdagen, zowel bij scherpe bochten als bij simpelweg cruisen over de boulevard. 


De nieuwe Diavel is gekleed in een stijlvolle Dark Stealth kleurstelling met een zwart buizenframe en zwarte wielen. De Diavel Carbon biedt de keuze tussen traditioneel Ducati rood over high-tech Matte Carbon met een rood frame en zwarte wielen, of de prachtige nieuwe Star White over Matte Carbon met wit frame en contrasterende zwarte wielen. Beide modellen zullen bij Ducati dealers over de hele wereld binnen komen vanaf april 2014.No comments:

Post a Comment